Nie no ja ja uważam że to było zaplanowane. Jak dorosła osoba może nie wiedzieć że nie ma 9 miesięcy okresu i nic z tym nie robić? Czy tam nawet 6-7 miesięcy?
I jak może sie nie zorientować że bobas siedzi w brzuchu i kopie ![]()
![]()
Ale mam takie znajome dwie obie siostry i obie o ciąży się dowiedziały że są w ciąży gdzieś w 3 msc bo jakios nie zauważyły że nie mają okresu ![]()
jedna sie zorientowała jak dostała alergi i poszła do lekarza
Jak ktoś nie wie to chyba kurczę jakieś średniowiecze bo jednak nawet w tych czasach to minimum jest pójść do ginekologa
Ja pamiętam do dziś przypadek uwagi na TVN że upośledzona kobieta urodziła dziecko załatwiając się do wiadra , nie wiedziała że jest w ciąży a jej rodzice myśleli że przytyła
aż ciarki przechodzą
Dosłownie, aż ciarki przechodzą ![]()
Matko jedyna
jak rodzice nie zsuwazyli u takiej kobiety że jest w ciąży ![]()
No czasem są takie przypadki że człowiek nie pomysł że się może coś takiego zdarzyć
No dokładnie , można nie pomyśleć
Też to pamiętam . I nawet pokazywali to wiadro . To jest naprawdę niewiarygodne, że w takich czasach ludzie potrafią być aż tak zacofani .
Ja to zawsze ten stres mimo wszystko był że może się pomylił , bo i tak się nieraz zdarza
A się mega ucieszyłam jak zje dowiedziałam co będzie aż też nie dowierzałam
No ja też się zastanawiam czy można być takim umysłowo chorym by takie rzeczy robi. …. Aż niewiarygodne to