Problem z dodawaniem porad przez użytkowniczki

Dziekujemy za informację :) i życzymy szybkiego rozwiązania problemów :) 

Od 10.listopada występują techniczne problemy z dodawaniem porad przez użytkowniczki. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu i mamy nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy. W konkursie listopadowym zostaną uwzględnione wyłącznie te porady, które zostały przysłane do 9.listopada. Przepraszamy i życzymy wszystkim Mamom miłego dnia. :)

Wielka szkoda, miałam nadzieję że jeszcze uda się dodać poradę :( 

Ale dziękuję za informację, będę próbować w kolejnych edycjach :)

Dziękujemy za informację :)

szkoda, że tylko te do 9go... pewnie większość z nas juz się nie załapała

Wszystkie mamy nadzieję na szybkie usunięcie problemów :)

Dzisiaj na mail dostałam informację  ze ustarka bedzie usunieta w przeciągu kilku dni....

Mamy canpol super że napisaliście wszystkim forumowiczka.

Ja pisałam do nich ws problemów z dodaniem porady 17.11 no ale nie dostałam żadnej odpowiedzi do dziś, wysłałam nawet poradę na maila, bo skoro już się przygotowałam, napisałam i poświeciłam na to czas, no ale z tego co czytalam nie zostaną uwzględnione także szkoda

no mi akurat odpisali i na tego maila janapisałam by jeszcze zrobili coś z zamulaniem forum bo sie strony ładuja bardzo długo

DoNiWe widocznie Ciebie lubią ;) ze mna maja jakis problem :p

DoNiWe widocznie Ciebie lubią ;) ze mna maja jakis problem :p

ewe ha ha ha pewnie to tylko zbieg okoliczności

mocno w to wierzę :D aczkolwiek nadal nie udało mi się dodać porady, cały czas ten sam błąd 

u mnie problem z zaladowaniem strony musze czekac min 5minut pozniej komentarz wskakuje ze ne da sie zapisac i roznie bywa raz sie zapisze a raz nie... 

PattMaz aż tak źle to u mnie nie ma. Na ładowanie się strony czekam.max minute i tak samo na dodanie komentarza

no niestety, ale wymaga to trochę cierpliwości 

U mnie to strasznie długo trwa dlatego też nie było mnie tutaj kilka dni bo nic nie moglqm zrobić 

Ja nadal mam problem z komentarzami i wgl z załadowaniem strony :( czekam z cierpliwpscoa na poprawę sytuacji

patt mazz u mnie to samo ale moze jak juz wszystko ogarną to forum bedzie smigac jak pendolino

no niestety jest to problem typowo techniczny strony, gdyż nie pomaga ani zmiana sieci, ani sprzętu, takze musimy uzbroić się w cierpliwość