Problem z logowaniem

Ja niestety  na lovi nie mam czasu  ;( ale ma  konto

A co do canpol  chyba moje  komentarze  się nie zapisywały bo mam tylko o 1 więcej  w tym  miesiącu. Może  się nie zaktualizowało jeszcze. 

Może ta liczba postów nie jest aktualizowana na bieżąco po prostu. Ja nawet nie pamiętam ile miałam w zeszłym miesiącu, więc nie jestem w stanie porównać.

Chyba tak bo dziś  mam więcej. Ja też  nie liczę postów  tylko od początku  miesiaca  nie zmieniała mi się liczba. I zastanawiałam  się czy nie dostałam  jakiegoś  bana.

W sumie  i tak kocham Was czytać ;) w szczególności  jak mam gorszy dzień. Takie hobby  na odstresowanie 

Hmm to jak tam samo. Jakoś nie liczę tych komentarzy hihi nie wiem ile miałam i czy to się zmienia na moim "profilu"

Ojej ja tez nie 

to ja nawet nie wiedziałam o tym że są jakieś liczniki :) 

Jest jak się kliknie na nazwę użytkownika w komentarzu. Ja kiedyś kliknelam przez przypadek i tak się dowiedziałam.

Też się o tym dowiedziałam przypadkiem;)

Ja też tak kiedyś kliknęłam. Ale tego nie sprawdzam.

Gosiałek- Tak jak też dzięki forum mam zawsze chwilę dla siebie a raczej dla głowy żeby odpoczęła od codzienności.

O śmieszne :)

Dla mnie forum to jest czasu umilacz, kiedy dziecko potrzebuje drzemek kontaktowych. A ostatnio mały coś nie w humorku, więc takie drzemki na rękach zdarzają się często.

Ja jeszcze wrócę do problemu opisanego w wątku, ja tak miałam większa część maja.  Byłam w kontakcie z Vanpol i po prostu coś się wysypało na koncie i informatycy naprawiali. Dawajcie znać że są takie problemy, bo firma czasem nie jest tego świadoma. Ja kontaktowałam się mailowo i messenger i super. Kilka dni po naprawie był jeszcze problem ale potem już wróciło do normy 

A co do forum to j mnie tak samo, jak już sobie ogarnę w domu wszystko i małą śpi to na chwilkę próbuje tu z Wami pogadać i troszkę poczytać. Bo tak jak mówicie, to mega dobre dla własnego samopoczucia! 

Ja wczoraj albo przedwczoraj (czas mi ucieka za szybko) jakoś nie mogłam się zalogować parę razy a potem już nie próbowałam bo czasu nie było. Dzisiaj już wszystko ok.

Czasami bywają takie dni, że coś się jakby zacina.

Mi też się czasem zacina i wtedy po prostu nie wchodzę i odpuszczam. 

Robię podobnie, bo zazwyczaj te problemy techniczne szybko mijają.