Problem z ocenianiem porad

Dziewczyny czy też macie problem z ocenieniem nowych porad? Kiedy, próbuję ocenić poradę jest napisane ,,coś poszło nie tak, spróbuj ponownie później", a myślę że zaznaczam prawidłowo ilość serduszek.

Mamaninki bo nie ma nowych porad mam testerek tylko mam canpolu są nowe porady więc podejrzewam że stąd nie da się ocenić też. W każdym razie mam tak samo. 

Ja próbowałam ocenić poradę starą, ale mamy testerki i nie mogę właśnie. Taki problem jest już od dawna. Raz było tak, że chyba tylko na jedną poradę można było głosować.

Ja także nie mogę ocenić.

U mnie to samo.. A próbowałyście wysłać nowa poradę? 

P. S. Wysłać się da. Ja wysłałam bez problemu. 

U mnie to samo już kilka razy próbowałam :/

Ooo ale mogę dodać już zdj :D

Miałam dokładnie to samo. Może trwają nadal jakies prace nad stroną.

Myske że jest to spowodowane dalszymi pracami technicznymi

Na pewno niedługo to dopracuja. Tylko ciekawe czy w takim wypadku będą porady w tym miesiącu.  W sumie właśnie rozważam napisanie.

Nie ma jeszcze nowych porad :/ Myślę,że jak będą dodane to opcja oceniania będzie działać.

Dodałam wczoraj poradę. Niestety nie można oceniać. Analogicznie, nie ma szansy na nagrodę. Mam nadzieję, że mamy canpolu dodadzą porady dopiero wtedy gdy będzie możliwe ocenianie. Nie chcę stracić szansy na nagrodę...

Alicja nawet jeśli twoja porada zostanie opublikowana to czemu masz nie mieć szansy na wygraną do testów ?? Nawet jeśli nie można oddawać głosów to porada będzie znajdowała się w rankingu a szczerze nie wierzę aby było ich więcej niż 10 bo ostatnio kiepsko z poradami 

Oliwcia, nie wiedziałam, że porady bez ocen także znajdują się w rankingu.

Ja nie mam ani wolnego czasu, ani lekkiego pióra. Jeśli uda mi się coś napisać, to już sukces.

Czwórka maluchów to cud, ale też ogromne wyzwanie :)

Alicja, trzymam kciuki za publikację.A na jaki temat napisałaś poradę?

Ostatnio właśnie było chyba 6 porad i nie miały ocen, a te osoby na pewno dostaną matę. Teraz też tak myślę, że jak moniczka, że porad będzie mało.

Ja w sumie też napisałam, ale ciekawe czy opublikują MC. U mnie zawsze jest jeszcze forum jak coś. Jakbym się jednak dostała z porad to zawsze więcej mam z forum by dostało nagrody.

Ja też swoją wysłałam :) już dawno nic nie pisałam ale ostatnio jakoś mnie tak naszło ;) może się uda, a jak nie to tak jak rena pisze, zawsze jeszcze jest forum. Nie ukrywam że poluje na plecak ❤️ a termos na pewno by przypadł do gustu Hani. Byłby idealny na herbatę z cynką :) 

Ja też ukrycie poluje na plecak :D

Ja chciałam już ostatnim razem ten plecak ale wtedy się nie udało :-( mam nadzieję że teraz się uda .. 

A wam się wtedy z plecakiem nie udało ?? 

Oliwcia, ja mam plecak i wiem, że właśnie jest super. Do wózka mam tylko ten jeden. Mimo iż duży to i tak braknie miejsca czasami. Wiem właśnie jaki jest praktyczny. A że już pół roku non stop go noszę, bo i w wózku i jak gdzieś idziemy w gości to zawsze mam plecak. Już nie pamiętam kiedy miałam z sobą swoją torebkę. Tylko od tego ciągania ciężarów, bo zakupy wkładałam także nie raz, to mi zamek się zaczął odpruwać. Mąż na razie tak na szybko przyszył, ale nie wiem ile mi to wytrzyma.

Oliwcia trzymam kciuki by się udało :)  mi rownież podoba się zestaw :)