Masz na myśli ten łącznik co spina dwa pasy ze sobą?
Z tej firmy jest też fajny adapter na pasy dla kobiet w ciąży.
U nas takiego problemu w fotelikach co mają swoje pasy nigdy nie było problemów. Za to w foteliku na pasy samochodowe dla starszaka to już córka nie raz kombinuje i wyciąga ręce
Hej :) od pewnego czasu mam ogromny problem z fotelikiem małej bo nie wazne jak ścise jej pasy potrafi wyciągnąć ręce dołem i zawsze znajdzie sposób na to jeśli macie ten sam problem to polecam zakup kiokids taki spacjalny adapter który napina pasy bezpieczeństwa i nie ma możliwości żeby dziecko rączki wyciągnęło cena tego to koszt około 20 zł mało osób wie że coś takiego jest więc polecam
Na szczęście póki co nie mamy takiego problemu ale wiadomo jak to z dziećmi bywa jak już raz coś wymyślą i zobaczą że się da to potem już tak robią Dobrze wiedzieć że jest taki gadżet na prawdę taki koszt a Bezpieczeństwo dziecka to nic
Tak to mam na myśli super alternatywa nawet nie miałam pojęcia że coś takiego jest :)
Ja w sumie nawet nie pomyślałam że dzieci mogą być takie sprytne żeby wyciągnąć ręce z pasów mój póki co tego nie robi mimo wszystko zawsze jest dość solidnie ściśnięty No ale jak widać dzieci mają naprawdę różne pomysły Trzeba mieć Oczy wkoło głowy
Moja póki co grzecznie siedzi i nie kombinuje z tymi pasami na szczęście, ale dobrze wiedzieć, że taki patent jest i można po niego sięgnąć:)
też nie wiedziałam o czymś takim , fajne rozwiązanie. Nam raz córka tak robiła jak była mniejsza, ale szybko skończyła tak robić. Młody jeszcze nie kombinuje bo za mały, ale ona chyba jak miała 2 lata to zaczęła kombinować jak wyjść
No super to jest Laura już nie jest w stanie wyciągnąć rąk a ostatnio jak raz spróbowała to zaczęła robić to notorycznie
No super to jest Laura już nie jest w stanie wyciągnąć rąk a ostatnio jak raz spróbowała to zaczęła robić to notorycznie i było to bardzo męczące bo czasem musiałam się zatrzymywać na awaryjnych i ja zapinać i w dodatku była wojna o to że chce ja zapiąć jak jej się udało odpiac
O tak ten adapter jest super! U nas na szczęście obyło się bez, ale moja znajoma posiada dla swojego synka, często podróżuje z nim sama ponieważ mąż pracuje za granicą, a jej mama ponad 50km od miasta więc jak tylko ma możliwość to zabiera wnuka do babci.
O takich rozwiązaniach dobrze wiedzieć bo często drobne rzeczy a ułatwiają znacznie życie.
Jeszcze się nie interesowałam takimi rzeczami ale pewnie prędzej czy później będzie trzeba kupić coś podobnego. Dobrze, że piszesz bo nie miałam pojęcia, że jest taki adapter dla dziecka :)
Oo nie wiedziałam napewno skorzystam
W takich przypadkach człowiek przekonuje się właśnie że dzieci są nieprzewidywalne i o wielu rzeczach dowiadujemy się dopiero w trakcie podczas naszego rodzicielstwa wcześniej kompletnie nie mielibyśmy pojęcia że dziecko jest zdolne coś takiego wykombinować Ale fajnie że w naszym oczekiwaniom wychodzą firmy właśnie takimi pomocnymi sprzętami
Warto wiedzieć że takie coś istnieje,moja w prawdzie nie wypina się z pasów,wytłumaczyłam jej ze musi jeździć w pasach i to wystarczyło.
Pina potrzeba matka wynalazków 😊pewnie nie jeden rodzić miał z tym problem 😊
Mam z tym problem do dzisiaj a syn ma 5 lat , nie wiedziałam o takim wynalazku także dziękuję za info 😂
dobrze wiedzieć na przyszłość
Pina masz rację! Pomysłowość dzieci potrafi zaskakiwać.
U nas jeszcze tego problemu nie ma ale dobrze wiedzieć że są takie rozwiązania na rynku.
U nas na razie póki co nie zdarzyło się aby mały wypinal się z pasów ale wydaje mi się że po prostu jeszcze tego nie wyczaił jak już kiedyś raz spróbuję będzie wiedział że można tak zrobić to będziemy musieli pomyśleć o takim właśnie wynalazku