Problemy z logowaniem/komentowaniem

Hej dziewczyny. Od kilku dni mam problem z dodawaniem komentarzy.. loguje się, wchodzę na forum i chcąc dodać komentarz wyrzuca mnie znowu do logowania. Ktoś ma podobny problem? Nie wiem, co zrobić w tej sytuacji. Próbuję kilku prób logowania, ale to na nic czasem. Zdarza mi się tak na telefonie, ale też na laptopie. Cud, że udało się napisać ten wątek ! 

Może warto wylogowac się i zmienić hasło i spróbować zalogować się na nowe hasło ? Mnie często właśnie wylogowywuje i pisze że nieprawidłowe dane logowania 

ja nie miałam takiego problemu 

U mnie też jest ok. To chyba coś nie tak może jak za 2 dni nie minie spróbuj napisać do mam canpolu maila 

Czasem jak dużo osób siedzi na forum to jest przeciążenie i tak się dzieje właśnie 

mi pare razy się zdążyło ale już okej jest 

ja nie miałam takiego problemu

Tak jak też odpowiadałam ci już na drugim forum to jest całkiem normalne akurat w ostatnich dniach jakoś bardzo mi się to nie zdarzało natomiast nie raz już miałam taką sytuację w poprzednich miesiącach w szczególności jak na złość właśnie wtedy gdy miałam najwięcej czasu aby usiąść i skupić się na aktywności na forum nie wiem z czym to jest związane czy z przeciążeniem strony czy jest jakaś inna kwestia natomiast zdarza się taka sytuacja że albo nie można się zalogować albo dodać napisanego już komentarza

Wydaje mi się że tak się dzieje jak siedzi dużo osób na raz i dlatego forum nie wyrabia :) to jest normalne że czasami zdarza się jakieś przeciążenie 

Ja mam podobnie na telefonie, ale na szczęście na laptopie wszystko działa. Szkoda ze nie chce mi chodzić na telefonie bo wolała bym rano i wieczorem jak już sobie odpoczywam poczytać i pogadać na forum z wami :)

u mnie czasami nie chce sie od razu zalogowac ale to bardziej na tel niz na laptopie, dodawanie komentarzy jest ok. 

Mi strasznie się długo ładuje 

U mnie również strona długo się ładuje. 

mi dziś też coś dziwnie działa i czasami komentarz nie chce się dodać 

Ja tak miałam czasami ale już dawki temu . W ostatnim czasie forum wyjątkowo szybko mi trybi

Mi się zdarzyło kilka razy nie zalogować ale to hyli chwilowe 

Właśnie może to być kwestia tego z jakiego urządzenia korzystacie ja korzystam głównie z telefonu więc czasami dzieją się różne dziwne rzeczy :)

A mi dziś udało się na telefonie wiec chyba jest lepiej ;) dużo latwij tak sobie z wami pogadać niż przed laptopem 

wszystko działa dobrze. Ja wolę korzystać z forum, ale na laptopie bo jest mi najwygodniej. Szkoda że nie ma aplikacji canpol, na pewno by było jeszcze szybciej 

Dziś też widzę że jest jakiś problem z logowaniem bo co chce komentarz napisać to muszę się zalogować i tak czasem kilka razy.