Profil na mediach społecznościowych

Ja mam jeden zrobilam sobie na 35 urodziny :rofl::rofl::heavy_heart_exclamation:

Roznie :rofl: wiesz to moja kumpela wiec my jak siedzimy to nas czas nie goni i nie ogranicza
@Mamaprzygod @ewelka8990 @Mamuska357 dziekuje dziewczyny :heart:
Ja mam 2 tatuaze , 1 zrobilam w wieku 16 lat i nie zaluje . Malo tego poszlam z moja mamą za reke do studia
A drugi dosc duzy mam na udzie , wszytskie moje psiaki , jeden jedynie mi sie nie podoba , bo no nie ukrywam , ze mi troche go zepsul , no ale i tak nosze z dumą
Chcialam w ten sposob miec je zawsze przy sobie . W sumie to 4 moje a jeden mojej babci , kotry kiedys naprawde uratowal mi zycie , dlatego jest w moim sercu na zawsze .

Ten 1 o ktorym wspominalam mam na biodrze i wyglada tak , nic szalonego

@ewelka8990 pokazesz swoj ?

5 polubień

Mama i dzieci :heavy_heart_exclamation:

7 polubień

Ooo ten mi się podoba. Piękny i duzy :star_struck:

Dziekuje :wink: mi tez sie spodobał odrazu jak go zobaczyłam

1 polubienie

Też mam pamiątkę na skórze mojej ukochanej Nuli która była z nami zdecydowanie za krótko, zrobione ze zdjęcia z córką. Mąż się teraz pyta jak sobie wytatuuje bliźniaki a ja nie mam weny a nie chciałabym żeby były poszkodowane że ich mama nie ma :see_no_evil: tamten to było takie natchnienie że w jeden wieczór wymyśliłam i się zapisałam. A nie planowałam w ogóle tatuaży w życiu

2 polubienia

To koniecznie musisz coś wymyślać no bo jak inaczej

Ja tez nie planowałam maz mnie namowil i taki zrobilam :smiley: najlepsze jest to ze po msc wygralam bon u tej samej tatuazystki na 1000 zl :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ale oddalam mezowi bo ja nie mialam pomyslu

1 polubienie

O wow to mega wygrana

Tak to juz byłby konkretny tatuaz a ja nie chciałam takiego kolejnego duzego :rofl: i maz skorzystał :wink:

I co sobie zrobił ? Jak duży mógł zrobić?

Jest gornikiem wiec zrobil sobie motyw górniczy :wink: ma na calym barku siedzial 8 h :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

A daj spokój ja nie wiem jak się połapać w iPhone. Córka jak coś klika to dla mnie czarna magia. U nas też płaci 14.99 za iCloud. Teraz kupiła sobie MacBooka i ma chmurę tu i tu. A z Google przenosisz sobie zdjęcia ze zdjęć google normalnie instalujesz na iPhone a pliki itp to instalujesz z app store dysk Google i bez problemu przeglądasz wszystko na iPhona.
@asiam1 @ewelka8990 @Mamaprzygod ja też mam dwa. Jeden taki malutki na kostce i miałam taką ważkę zrobiona dawnoo temu i nagle przestała mi się podobać więc dorobiłam kreski na ręce do jej ogona ale jakoś też mi nie siadło więc zrobiłam jeszcze kwiatki na pół ręki :rofl::rofl: jak mąż to zobaczył to myślałam że padnie ale ja mówię chłopie to był impuls,Robimy, i już nie było odwrotu :rofl::rofl: ważka była stara ale już jej nie ma. Na razie w miarę mi się podoba bo ma 2 miesiące ale nie wiem co będzie za rok :sunglasses::sunglasses:

4 polubienia

O wow ! Mega mi sie podoba , ze tak idzie az do karku :heart_eyes: dokladnie, kiedys tatuaze byly “na zawsze” teraz dzis masz a jutro mozna , albo zrobic cover , albo usunac .
@ewelka8990 boski :heart_eyes: w ogole super pomysl zeby jedno z dzieci mialo kokardke , dzieci zawsze przy sobie . 8 godzin o matko , ale musial sie nasiedziec :see_no_evil:
@Mamaprzygod koniecznie musza blizniaki tez byc :heart_eyes: pochwal sie jak cos wymyslisz , w ogole takie impulsy dla mnie sa najlepsze , wymyslisz , idziesz - robisz .
Jeszcze mysle o mojej malej , tez bym chciala miec ja na skorze , ale zupelnie nie mam pomyslu

1 polubienie

Oooo super. Ale to jest takim prawdziwym górnikiem co jeździ w dół na kopalnie?

Dla mnie iphone jest mega intuicyjny odkąd nie ma iTunes. Mogli by jedynie te opłaty nieco zmniejszyć :face_with_peeking_eye: bo przy android są one mniejsze za tą samą pojemność. A jak się ma dodatkowo maca i smart watcha (mam) to wszystko ze sobą się pięknie synchronizuje i przenosi i to jest piękne i wygodne

Mi też si nie rysuje , raz mnieli w jakiejś wersji słabej jakości obudowę to się rysowała . Ale teraz mam te chińskie etui i nic się mi w nich nie dzieje

Świetny masz ten tatuaż! Jest taki delikatny. Ja od dłuższego czasu to myślę o tym że chciałabym mieć coś dużego na udzie ale na to zero pomysłu. Bo podobają mi się takie minimalistyczne linearne jaki mam na ręce, a na nogę to nie bardzo pasuje :smile: mój mąż będzie kończył rękaw pod koniec kwietnia, ramię robił też coś 7h…cała ręka to wyjdzie mu prawie tyle co iPhone to myślę że sprawiedliwe będzie jak sobie go kupie :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo ale mega ten tatuaż , ale chudziutka jesteś :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oo wow , świetne macie te tatuaże. Mocno bolało? To prawda że tatuaże uzależniają?

Mi robila 2.5 h i nie bolało, były momenty ze troche szczypalo ale ogólnie so zniesienia;)
@Mamuska357 tak zjezdza w dół pod ziemie :smiley:

2 polubienia