Ja mam jeden zrobilam sobie na 35 urodziny ![]()
![]()
![]()
Roznie
wiesz to moja kumpela wiec my jak siedzimy to nas czas nie goni i nie ogranicza
@Mamaprzygod @ewelka8990 @Mamuska357 dziekuje dziewczyny ![]()
Ja mam 2 tatuaze , 1 zrobilam w wieku 16 lat i nie zaluje . Malo tego poszlam z moja mamą za reke do studia
A drugi dosc duzy mam na udzie , wszytskie moje psiaki , jeden jedynie mi sie nie podoba , bo no nie ukrywam , ze mi troche go zepsul , no ale i tak nosze z dumą
Chcialam w ten sposob miec je zawsze przy sobie . W sumie to 4 moje a jeden mojej babci , kotry kiedys naprawde uratowal mi zycie , dlatego jest w moim sercu na zawsze .
Ten 1 o ktorym wspominalam mam na biodrze i wyglada tak , nic szalonego
@ewelka8990 pokazesz swoj ?
Ooo ten mi się podoba. Piękny i duzy ![]()
Dziekuje
mi tez sie spodobał odrazu jak go zobaczyłam
Też mam pamiątkę na skórze mojej ukochanej Nuli która była z nami zdecydowanie za krótko, zrobione ze zdjęcia z córką. Mąż się teraz pyta jak sobie wytatuuje bliźniaki a ja nie mam weny a nie chciałabym żeby były poszkodowane że ich mama nie ma
tamten to było takie natchnienie że w jeden wieczór wymyśliłam i się zapisałam. A nie planowałam w ogóle tatuaży w życiu
To koniecznie musisz coś wymyślać no bo jak inaczej
Ja tez nie planowałam maz mnie namowil i taki zrobilam
najlepsze jest to ze po msc wygralam bon u tej samej tatuazystki na 1000 zl ![]()
![]()
ale oddalam mezowi bo ja nie mialam pomyslu
O wow to mega wygrana
Tak to juz byłby konkretny tatuaz a ja nie chciałam takiego kolejnego duzego
i maz skorzystał ![]()
I co sobie zrobił ? Jak duży mógł zrobić?
Jest gornikiem wiec zrobil sobie motyw górniczy
ma na calym barku siedzial 8 h ![]()
![]()
![]()
A daj spokój ja nie wiem jak się połapać w iPhone. Córka jak coś klika to dla mnie czarna magia. U nas też płaci 14.99 za iCloud. Teraz kupiła sobie MacBooka i ma chmurę tu i tu. A z Google przenosisz sobie zdjęcia ze zdjęć google normalnie instalujesz na iPhone a pliki itp to instalujesz z app store dysk Google i bez problemu przeglądasz wszystko na iPhona.
@asiam1 @ewelka8990 @Mamaprzygod ja też mam dwa. Jeden taki malutki na kostce i miałam taką ważkę zrobiona dawnoo temu i nagle przestała mi się podobać więc dorobiłam kreski na ręce do jej ogona ale jakoś też mi nie siadło więc zrobiłam jeszcze kwiatki na pół ręki ![]()
jak mąż to zobaczył to myślałam że padnie ale ja mówię chłopie to był impuls,Robimy, i już nie było odwrotu ![]()
ważka była stara ale już jej nie ma. Na razie w miarę mi się podoba bo ma 2 miesiące ale nie wiem co będzie za rok ![]()
![]()
O wow ! Mega mi sie podoba , ze tak idzie az do karku
dokladnie, kiedys tatuaze byly “na zawsze” teraz dzis masz a jutro mozna , albo zrobic cover , albo usunac .
@ewelka8990 boski
w ogole super pomysl zeby jedno z dzieci mialo kokardke , dzieci zawsze przy sobie . 8 godzin o matko , ale musial sie nasiedziec ![]()
@Mamaprzygod koniecznie musza blizniaki tez byc
pochwal sie jak cos wymyslisz , w ogole takie impulsy dla mnie sa najlepsze , wymyslisz , idziesz - robisz .
Jeszcze mysle o mojej malej , tez bym chciala miec ja na skorze , ale zupelnie nie mam pomyslu
Oooo super. Ale to jest takim prawdziwym górnikiem co jeździ w dół na kopalnie?
Dla mnie iphone jest mega intuicyjny odkąd nie ma iTunes. Mogli by jedynie te opłaty nieco zmniejszyć
bo przy android są one mniejsze za tą samą pojemność. A jak się ma dodatkowo maca i smart watcha (mam) to wszystko ze sobą się pięknie synchronizuje i przenosi i to jest piękne i wygodne
Mi też si nie rysuje , raz mnieli w jakiejś wersji słabej jakości obudowę to się rysowała . Ale teraz mam te chińskie etui i nic się mi w nich nie dzieje
Świetny masz ten tatuaż! Jest taki delikatny. Ja od dłuższego czasu to myślę o tym że chciałabym mieć coś dużego na udzie ale na to zero pomysłu. Bo podobają mi się takie minimalistyczne linearne jaki mam na ręce, a na nogę to nie bardzo pasuje
mój mąż będzie kończył rękaw pod koniec kwietnia, ramię robił też coś 7h…cała ręka to wyjdzie mu prawie tyle co iPhone to myślę że sprawiedliwe będzie jak sobie go kupie ![]()
Ooo ale mega ten tatuaż , ale chudziutka jesteś ![]()
Oo wow , świetne macie te tatuaże. Mocno bolało? To prawda że tatuaże uzależniają?
Mi robila 2.5 h i nie bolało, były momenty ze troche szczypalo ale ogólnie so zniesienia;)
@Mamuska357 tak zjezdza w dół pod ziemie ![]()