Program testowy- czerwiec

Mega szybko w tym miesiącu, ciekawe kiedy przyjdą :D

Rena mi się wydaje że to jest jedną konstrukcja do przyczepienia ale głowy nie dam. Ale fakt super zestaw! 

O tak w tym miesiącu wyniki to ekspresowo się pojawiły ;) mile zaskoczenie 

O tak wyniki w expresowym tempie w tym miesiącu tylko ciekawe kiedy produkty dotrą do nas :) 

Patka mam nadzieję że też szybko ;) 

O tak też jestem ciekawa ale może też będą szybko w miarę :) 

No ja się mega zaskoczyłam ;) może dotrą w miarę szybko ;) 

Dziewczyny dajcie znać jak ta zabawka do wody się sprawuje 

Podobnie jak wy byłam zdziwiona , że wyniki pojawiły się tak szybko . Pozostało uzbroić się w cierpliwość i czekać na przesyłkę już nie mogę się doczekać reakcji syna będzie frajda :D 

Aiisa, zobaczymy. Ostatnio mąż właśnie takie przyczepiane na ssawki zabawki kupił, a synek je odczepia i tak w kółko, też mu się podoba sama ta czynność.

Wyniki były szybko, więc ja nie wiem jak Wy liczę na szybką przesyłkę. Najlpiej już jutro :D

Ja mam kraba przyczepionego ma przyssawkach do szyby i jak czuszcze szybę z prysznica to nie umiem tego odczepić jak się przyssa ;) 

U mnie to łatwo te zabawki odczepić. Nawet synek sobie z tym radzi. Teraz moja wanna wygląda jak jeden plac zabaw. Kiedyś stały szampony a teraz kubeczki i łódki jeszcze, plus mam 5 zabawek na przyssawkach, więc mam kolorowo :D

Myślałam że dziś przyjdą, ale nie było żadnego smsa, więc pewnie w przyszłym tygodniu dopiero dotrą. 

Figa, też na to liczyłam. Szczególnie, że wyjeżdżam na 3 tygodnie. Jednak okazało się, ze mąż nie dostał tyle wolnego, więc jak dojdą w następnym tygodniu to mi mąż przywiezie.

Myślę że tak do połowy miesiąca będą a jelsi nie to przecież przyjdą na pewno i nie ma co się martwić. 

Co do przyczepiania to te przyssawki łatwo odczepić jak zna się sposób bo ciagnac to niekiedy nie da się wystarczy podważyć tą przyssawkę trochę powietrza wejdzie i sama odchodzi. 

Rena o tak u mnie w łazience też zabawki zwierzaki kubeczki lodki taki kołowrotek na wodę heh kolorowo się robi w łazience i widać że w domu są dzieci :) 

Ja to mam.nadzieje że do końca miesiąca dojdzie. Bo w sierpniu juz nas tu nie będzie wyprowadzimy się 

Liczę że do wtorku kurier bd :) fajnie by było :D 

Aneczka,do nowego domu się wyprowadzanie?

Też myślałam, że w tym tyg będą dzieci już testowały ale trudno na pewno się doczekamy :) nie w tym to w następnym 

Moniczka tak już się wprowadzamy do swojego mieszkania w bloku.