Program testowy - lipiec

Mamy Canpolu testerek jest wybranych 16, może jednak będzie 20? Bo dziś jedna dołączyła ;)

mnie tym razem nie ma na liście, żałuję, ale może jest jeszcze szansa ;) 

ostatnie dni nie mAM na nic siły, źle się czuję a synek daje popalić, pogoda też. 

Gratulacje dziewczyny :)

Będę czekać na Wasze opinie bo Być może bedziemy musieli zakupić nianię.

z przyjemnością ogłaszamy listę laureatek lipcowej edycji naszego programu testowego. Listę Mam, które przetestują w tym miesiącu nianię elektroniczną znajdziecie w linku: 

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy

Pozdrawiamy i zachęcamy do dalszej aktywności na forum!

Gratulacje dziewczyny :)

Meg ja też bardzo chciałam dostać się do testów bo zależało mi na niani bo będzie nam potrzebna, myślałam że moja aktywność była duża, no ale trudno...dziewczyny czekam na opinie najwyżej taka sobie kupię:)

Gratulacje!  Szgoda, że nie jenak 20. Czekam na recenzje bo zdecydowanie będę musiała zaopatrzyć się w nianie. Dla mnie jest to niezbędnik podczas wyprawki. Przy pierwszym dziecku uzywalam ponad 2 lata miałam pozyczona od brata i musiałam oddać bo teraz im potrzebna także to jest pierwszy punkt na mojej liście wyprawkowej.

Darulka liczy się aktywność  (ilość komentarzy) czy ich treść? Myślałam, że brana pod uwagę jest treść, która coś wnosi? 

Szkoda :( bo ja wolę napisac jeden konkretny komentarz niż ileś krótkich komentarzy, które mało co wnoszą bo ile idzie walkowac jeden temat .

Bardzo dziękuję! cieszę się bardzo :) Pierwsze raz będę miała doczynienia z taką nianią :)

Dziękuję :) 

Bardzo się cieszę że będę mogła testować nianie :) 

Gratulacje dziewczyny ;) 

Madzia również myślę że.brame jest pod.uwahe treść niż ilość tak przynajmniej powinno być bo potem niepotrzebnie jest zanieczyszczemie n forum bo jest damy temat a pod nim pogaduchy itd...tez myślałam że.nam się uda , tak się cieszyłam bo czasem dość.jak.synek gdzieś zaśnie a ja muszę chodzić co 5-10min czy się obudził czy nie..byłabym taka szczęśliwa, no ale.coz widocznie nie byłam.za bardzo pomocna a tak się staralam.;-) ale mam nadzieję ze komus pomogłam ;-) Madzia z tego co widzę jest 16osob może jeszcze się nam udać przetestować, zawsze trzeba mieć nadzieję;-) gratulacje wygranym...;-)

Ale super wiadomość ;) wczoraj patrzyłam i mnie na liście nie było a dziś jestem ;) cieszę się niezmiernie ;) gratucje pozostałym wygranym 

Myślę, że lista jest zamknięta ale może następnym razem nam się uda :) 

Ewcia ja mieszkam w domku i jak dziecko śpi to warto mieć nianie bo mogę swobodnie wszędzie się poruszać bez obawy, że nie usłysze malucha i mogę swobodnie pracować i wykonywać telefony z dala i nie przeszkadzać maluszkowi podczas snu. Ja to muszę zaopatrzyć się w nianię w pierwszej kolejności

Napewno tresc naszych postów jest brana pod uwagę.

Madziia88 być może niania będzie jeszcze w testach i będziemy miały okazję ją wyprobować. Madzia na kiedy masz termin porodu? Mi już tak niewiele zostało...ciekawe jak to będzie z trójką w domu :)

Megg dobrze będzie z dwójką dałaś radę to i z trójką dasz ;) 

Gratulacje dziewczyny , cieszę się bardzo że będziemy mogli przetestować nianie . :) 

Na pewno jeszcze będzie nie jedna szansa i niania się pojawi jeszcze w testach :) 

Pati mam nadzieję że niania pojawi się w testach niebawem, chciałabym ją jeszcze przy maluszku przetestować, mam nadzieję że będę miała trochę czasu po porodzie żeby tutaj z Wami być.

Gratuluję wygranym. 

Liczy się jakość, ale i ilość. Bo jednak są osoby co codziennie są na forum, a są osoby co owszem napiszą kilka komentarzy istotnych, ale nie uczestniczą w życiu forum. Tak mi się wydaje. 

I niania to nowość chyba, więc pewnie niedługo zagości znowu w testach.

Dziewczyny miejmy taka nadzieję że niebawem pojawi sie kolejny raz na testach.

Ja tez mieszkam w domku i dla mnie to duże udogodnienie i pierwsza pozycja na liście zakupowej. Miałam nianię ale niestety się zepsuła. U mnie dopiero 5 miesiąc się zaczął więc jest jeszcze czas i może pojawi się w testach :)

Mega na pewno będzie wesoło i będziecie mieć ogrom miłości i radości :) 

Ja już nie mogę doczekać się tej niani mam tylko nadzieję że z wysyłką będzie szybciej niż z ogłoszeniem wyników ;) ale się cieszę :) 

O tak niania to super sprzęt który wielu mamom pomaga. Bardzo się cieszę że będę mogła ją przetestować 

My też bardzo czekamy na nianię i dziękujemy. Zwlaszcza, że teraz synek bedzie musial mieć ciszę, żeby go mała nie obudziła i chyba będę musiała mu zamykac drzwi do pokoju. 

Aga niania się przyda napewno, czyli już wiadomo że będzie siostrzyczka? ;)