Program testowy

Mi sie podoba nowa strona. Tez jest ptosta tylko, ze nowa. Bedzie idealnie jak juz wszystko bedzie dzialac jak nalezy. 

Według mnie ta wersja wymaga dużo więcej klikania niż poprzednia.Jest to trochę upierdliwe.Bardziej trzeba wszystkiego szukać.W starej było wszystko na "wierzchu".

Mi na telefonie się wydaje, że tego klikania jest dużo więcej. A jednak chce się jak najszybciej znaleźć to czego się szuka.

Mi ogolnie sie podoba. Rzadko siedze przy komputerze choc sie zdarza. Tak to telefon. Faktycznie klikania jest wiecej. Ale mi to nie przeszkadza. 

Dolałyście e-mail newsletter ?

Ciekawe kiedy przyjdą maty :) 

Mi nic takiego sie nie wyswietla. 

Kaczmarkowa tak dostałam ;) tez czekam niecierpliwością na matę 

Kaczmarkowa tak też dostałam już jakiś czas temu :) 

O a ja nie dostaję newslettera. Teraz mam przynajmniej potwierdzenie, że się dostałam do testów, bo tylko się domyślałam.

Mi się niestety nie udało dostać do testowania maty :( Mam nadzieję, że uda się z plecakiem, bo przed nami wiosenne wycieczki, a ten stary niestety już popruty przy zamku :/

Ja też maila dostałam już kiedyś z newsletterem ;) 

Też właśnie czekałam na potwierdzenie :) 

To ten newseler to gdzies klikacie, ze wam na piczte przesyla czy jak. 

Chyba juz znalazlam na glownej stronie canpol trzeba sie zapisac. Jak dobrze kojarze. 

Ja się kiedyś chyba zapisałam, a naweslettera i tak nie mam. W sumie i tak tutaj większość widzę. A newsletterów to ja nigdy nie czytam z innych stron.

Nigdy nie korzystalam. Moze czas zaczac i sprobowac czy cos z. tego u mnie wyniknie.

Mi wcześniej raz przychodził raz nie z tego co kojarzę to w tym miesiącu normalnie go dostałam 

Mi przychodzi zwykle choć niekiedy spóźniony raz czy dwa się zdarzyło że nie było ale wtedy to po modernizacji żadnych mailów nie było   

Rena może zapisz się do newslettera może nie pyklo wcześniej i stąd brak takowej wiadomości. 

Może właśnie spróbuję ponowić ten zapis.

U mnie newsletter działa tylko do połowy. W całości otwiera się tylko na Gmailu. A ja mam na innej poczcie mojego maila.