Promocja na laktator Smart Sense w Rossmannie!

On miał już bardzo dawno robione, ale tak, mimo wszystko jakaś tam wada się znowu pojawiła, mniejsza, ale jednak :grinning:

Też mam te z rossmanna misiowe :smiling_face_with_three_hearts: one tak uroczo wyglądają, że nie mogłam się powstrzymać.

Zamów przez internet bo u optyka raczej dla takich maluszków nie mają albo ciężko dostać. Chyba, że w sklepie z artykułami dla dzieci czesto mają te firmy co robią polaryzacje dla maluchów ale to musi być taki bardziej wypasiony sklep :grin:

1 polubienie

Właśnie moja koleżanka planuje sobie zrobić taką laserową korekcję wzroku, żeby móc pożegnać się z okularami :sweat_smile:, ale właśnie mówiła że to spory koszt, do tego musi przejść mnóstwo badań i kwalifikacji, no i zawsze to ryzyko że coś może pójść nie tak…:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Także jest to niby opcja ale trzeba mieć fundusze i odwagę :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

No i najpierw robią jedno oko a potem drugie :see_no_evil: o moja znajoma poszła i zrobiła dwa naraz bo wiedziała że jak jedno zrobi i będzie wiedziała co ją czeka to nie pójdzie na drugie :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Słyszałam kiedyś że warto pójść do optyka po karmieniu piersią bo wzrok może się pogorszyć. U mnie akurat po karmieniu pierwszej córki wzorki się nie pogorszył :grin: ale za jakieś pół roku tez się wybiorę bo mi chodzą po głowie takie oprawki jak Ty nosisz :smiley:

1 polubienie

A ja po ciąży zauważyłam że gorzej widzę ale jeszcze KP. Planuje się wybrać na kontrolę by to sprawdzić

Ja też nie cierpię w sobie właśnie tego że muszę nosić okulary :pleading_face: niestety ale bez nich słabo widzę

O proszę! :sparkles:

Też słyszałam o tym, że od parcia ten wzrok może się pogorszyć, ale też słyszałam, że warto do okulisty iść jeszcze w ciąży bo sa wady które mogą wykluczyć do rodzenia SN :face_with_peeking_eye:

A jakie masz oprawki ?

Podobne do tych :

Tak , ja w pierwszej ciąży musiałam iść do okulisty i okazało się że mam jakieś zwyrodnienia i przy porodzie sn mogłoby się coś wydarzyć ale to jakieś 5% szans, jednak mi odradzono. Doinformowałam się i okazało się że mogę to zalepić laserem na NFZ i tak też zrobiłam po czym okazało się że córcia była odwrócona więc tak czy siak miałam CC :see_no_evil:

Ja też słyszałam że przy porodzie może coś soe z oczami podział ale to przy złej techniczne parcia

A ja jestem po cc , i też czuję że od urodzenia pogorszył mi się mocno wzrok

ja 2x cc a po. jednej gorszy wzrok

Mi to się wzrok pogarsza średnio co rok :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: a jak nie założę okularów to naprawdę wszystko jak przez mgłę :face_with_peeking_eye:

Mi też zauważyłam że jest gorzej ze wzrokiem i też po cc ale to może też wiek :rofl:

To wszystkie znamy ten ból :speak_no_evil::see_no_evil: ja nawet bez okularów nie mogę obejrzeć tv

To ja mam tak samo , dała bym wszystko aby wyleczyć wzrok i nie musieć nosić okularów :pleading_face:

1 polubienie