Promocja na wybrane produkty okołoporodowe 5-17 listopada w drogeriach Rossmann!

to widze ze nie tylko ja jak janusz biznesu aktywuje smarta by za darmo :rofl: w poprzednim roku zaoszczedzilam 600zl na dostawach​:rofl:
tyle że faktycznie oplaca sie szukac po allegro bo duzo rzeczy wychodzi taniej

1 polubienie

Aż sprawdziłam ile u mnie! Szok!!

Ale czy to znaczy, że teraz te zaoszczędzone pieniądze z dostaw mogę od tak wydać i mąż nie może mieć mi tego za złe ?:sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Haha, no tak być powinno :smiley:

1 polubienie

@Wesola95 ahahhah czy to tak zadziała Ci to nie wiem :rofl:
co nie zmienia faktu że milo sie patrzy na to . zawsze to więcej w portfelu

1 polubienie

To ja wam pokażę moje oszczędności :slight_smile: mąż u mnie to chyba będzie dumny tyle oszczędności :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Wow ale kwota u mnie 1100 :joy::joy::joy:

o matko i corko
u Ciebie to chyba kurierzy już na imie i czesc🤣 kawka i ciacho przy okazji🤣
ale wynik piekny

No trochę się ich tu kręci . :face_with_hand_over_mouth: niektórych zdarzyłam polubić innych nie koniecznie :rofl:

1 polubienie

Hahah u mnie podobnie , mam wrażenie że niektórzy mają mnie dosyć xd

Ładny wynik :speak_no_evil: ja mam około 800 zł

Okeeey! Ja myślałam, że to moje oszczędności są imponujące, ale oddaje hołd koleżance :sweat_smile::grinning:

Zazdroszcze :face_with_peeking_eye: ja zeby cos zamowic to musze byc zdesperowana , team stacjonarne . Lubie pomacac przed zakupem i zobaczyc czy mi odpowiada , i przez to prawie zawsze przeplacam :roll_eyes: no i jestem z tych co jak cos chca to muszę miec natychmiast , nienawidze czekac . Ale znalazlam sposob na zaspokojenie potrzeb zakupowych bez wydawania kasy , wchodze na strone , dodaje do koszyka , i zapominam . W mojej glowie juz to kupilam i juz tego nie potrzebuje :sweat_smile::rofl: taka terapia

1 polubienie

Chyba większość z nas tak ma :sweat_smile:
Ja zaoszczędziłam 1600 już :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile:
@Nadzianii ja też za to polubiłam allegro i jednak najwięcej tam zamawiam, bo dostawa darmowa :smiley: :joy:
@Wesola95 ja też często pierdołę dokładam by uzbierać tę magiczną kwotę na dostawę za darmo :smiley: ale ostatnio przeglądam produkty sprzedającego i staram się dorzucić coś co przyda się na później i co jednak będzie wykorzystane, lub zamawiam wielokrotność danego produktu jeśli wiem że za niedługo i tak to wykorzystam. :grin:

1 polubienie

Na pewno produkty przydadzą się każdej świeżo upieczonej mamie :smiling_face_with_three_hearts: I to jeszcze w takich super cenach!

Alegro teraz to mój główny sklep od wszystkiego :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

My korzystamy razem ze szwagierka to mamy 9500, szok

2 polubienia

Ja tez ogromnie dużo oszczędzam na tym akurat

To Też dobry wynik :blush::slightly_smiling_face::grin:

1 polubienie