Mamusie, w aptece DOZ online jest promocja do każdego złożonego zamówienia za minimum 250 zł otrzymujecie pudełko z kosmetykami dla kobiet
Już szukam:)
Już znalazłam , ale to głównie próbki są chyba:)
Super promocja ale myślę że sama nie skorzystam ja minimalistyczne używam kosmetyków tyle co to kąpieli nawlizania skóry i w zasadzie to by było na tyle
Jak ktoś robi wyprawke fajna sprawa
Marta jest już taki wątek gdzie możesz napisać jakieś promocje itd
Dziś w Aptece Melissa jest darmowa dostawa przy zamówieniach powyżej 49zł. Czasami też jest w aptece Gemini, warto śledzić.
Niestety ja nie skorzystam z tej promocji
Jakoś składanie zamówienia w DOZ w tej kwocie nie zachęca mnie. To raczej dużo, a jeśli otrzymuje się tylko próbki (a przypuszczam że tak właśnie jest) to taka średnia ta oferta. Robiąc tak duże zamówienia raczej wybieram Gemini, choć zwykle robię mniejsze zamówienia i staram się korzystać z darmowej dostawy kurierem.
Nie każdy produkt jest próbka. Koło 8 produktów jest pełno wartościowych a co do kwoty to z jednej strony duża ale jak ktoś robi wyprawke to napewno taka kwota bez problemu się uzbiera
Robiąc wyprawkę rzeczywiście może się tyle uzbierać, choć jak przed zamówieniem przejrzałam kilka aptek i całościowo Gemini wyszła najkorzystniej (choć pojedyncze rzeczy nie wszystkie są tam najtańsze) więc tam zamówiłam. Poza tym zwykle też dobieram coś dla siebie czy męża, czasami uzupełniamy od razu domową apteczkę.
W aptece DOZ, fajne jest to, że można wybrać odbiór w aptece i nie trzeba czekać na darmową dostawę. Dodatkowo można tam zamawiać rzeczy na receptę, co wychodzi zazwyczaj korzystniej niż w stacjonarnej aptece bez zamówienia z internetu. Natomiast zazwyczaj jest drożej niż w aptece np. Gemini, więc przy kosztach rzędu 250, trzeba dobrze liczyć, czy na pewno się nam opłaci.
Szkoda że właśnie ostatnio zrobiłam sobie zapasy… zawsze jak jest jakaś fajna promocja to ja nie mam potrzeby robić zamówienia…
Szkoda że trzeba zrobić zakupy za 200 zł
Niestety zakupy trzeba zrobić za 250 zł. Ale warto polować na rabat na całe zakupy - 15% lub 20%. Jak robiłam wyprawke właśnie mi się udało i wyszło znacznie korzystniej niż w Gemini i w tym czasie była paczka Hello Body dla mamy I dziecka
Dziewczyny przeczytajcie regulamin, bo z tego co kojarzę w kwotę 250zl nie wliczają się leki na receptę. Ponadto, aby skorzystać z promocji trzeba wybrać opcję wysyłki, nie ma wiec możliwości odbioru osobistego w aptece. Sama jakiś czas temu myślałam że zamówię wyprawkę w DOZ, ale po przeczytaniu regulaminu, przeanalizowaniu cen skłaniam się jednak ku gemini.
Nie widzę też informacji jakie kosmetyki/próbki są zawarte w pudełku, ale szybko tylko zerknęłam i być może przeoczyłam.
Nadal obowiązuje też promocja i można otrzymać pudełko Hello Baby, choć promocje pewnie się wykluczają.
Szkoda, że leki na receptę się nie wliczają, bo muszę kupić kolejną dawkę szczepionki, to bez problemu by było 250 zł.
Hmm, ja nie znalazłam co akurat wlicza się do gratisów. Pisząc o lekach na receptę bardziej ogolnie podawalam plus tej apteki. Sama już skompletowalam apteczna wyprawkę i najkorzystniej w tamtym momencie wyszło mi gemini. Ale sama uwielbiam śledzić i korzystac z okazji.
Jeszcze nie korzystałam z zakupów przez internet z apteki jak do tej pory
Kasia ja już nie raz zamawiałam coś z apteki internetowej i super sprawa można porównać sobie ceny, raz na jakiś czas uzupełniam apteczkę , zamawiam z rodziną więc za przesyłkę też wychodzialo , i czasami jeszcze coś dla synka kupię
Leki to wolę jednak kupować stacjonarnie, a przynajmniej odbiór osobisty, szczególnie w wakacje i zimą, gdy są duże różnice temperatur.