Promocja z okazji Dnia Mamy!

Drogie mamy, wraz z naszą ambasadorką Karoliną Wielowińską @dziarska_mama zapraszamy Was do skorzystania z promocji z okazji zbliżającego się Dnia Mamy! Od dziś do wtorku 26 maja kupicie z 20% rabatem wszystkie laktatory Canpol babies oraz wybrane produkty do karmienia piersią. Skompletujcie z nami taniej wyprawkę dla Mamy i bądźcie gotowe na karmienia piersią.

Uwaga, uwaga! News z ostatniej chwili! Laktator SmartSense został ogłoszony numerem 1 wśród laktatorów elektrycznych na Allegro! (dane popularności z dnia 21.05.2026). Dziękujemy, że nam zaufałyście i polecacie nasz laktator innym mamom!

https://canpolbabies.com/c/promocje?utm_source=fb-ig-bb&utm_medium=cpm&utm_term=Fb-Cb-promocja-Dzien-Mamy-22-05-ruch+&utm_content=awareness

Któraś z Was korzystała z laktatora Canpol babies? Napiszcie w komentarzu pod dzisiejszym postem z promocją na INSTAGRAMIE, który model laktatora wybrałyście i jak Wam się sprawdził. Wybierzemy autorki 15 najciekawszych komentarzy i wyślemy upominek🌸🩷

10 polubień

Gratulacje! Zasłużone :heart:

Promocja - idealna na dzień mamy, a komentarz - wysłany!:heart:

gratulacje :heart:
właśnie czytałam na Instagramie :slight_smile:
o super promki

Super promocja :wink: warto skorzystac :wink:

Gratulacje zasłużony nr 1 :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: super promocje

Wspaniala nowina !! Ale HEJ ! PRZECIEZ TO BYLO OCZYWISTE :see_no_evil: od poczatku mowilam, ze smartsense to jest sztos !
Oczywiscie lece sprawdzic promki :heart_eyes::heart_eyes:

Oooo ale super promocja idę zajrzeć :grin::smiley:

Super promocja , zamawiam kolejny biustonosz bo jak już pisałam w opiniach jest najlepszy :kissing_heart:

Produkty campusu tak wysokiej jakości że nie ma co się dziwić że dostają uznanie mam dostają uznanie mam

Ekstra 🩵🩵🩵 myślę że mamy z forum dodadzą tam komentarze :slight_smile: upominków nigdy dość :hugs::hugs::hugs:

Super ze jest promocja z okazji dnia mamy. Jak zwykle o nas pamiętacie

Wow gratulacje :star_struck::star_struck: to swietna wiadomość ale ja się nie dziwię bo jest to naprawdę najlepszy laktator .
I cudownie promocja świetna trzeba lecieć na stronkę pozamawiać trochę rzeczy na zapas :heart_eyes:

Ten laktator jest genialny więc w ogóle nie dziwi mnie jego popularność :heart: rozkręcanie laktacji czy KPI przy użyciu smart sense to sama przyjemność :slight_smile:

Promocje świetne :heart_eyes:

@CanpolBabies_Redakcja
O wow! Mega wiadomości - zwłaszcza że jestem w ferworze tworzenia wyprawki 🩷🤰🏼

1 polubienie

Ooo super wiadomość :smiling_face_with_three_hearts:🩷 i super promocje :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje :partying_face: niestety nie używałam tego laktatora ale czytałam wiele pozytywnych opinii tu na forum tak że super :raised_hands:

A ja wczoraj kupiłam na próbę ręczniki bawełniane, chusteczki i bidon

4 polubienia

Dziękujemy za promocje z okazji tak ważnego święta jakim jest Dzień Mamy :heart: potraficie zrobić prezent! :star_struck:.

Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsce 🩵 ogromne gratulacje :partying_face::heart_eyes:

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: bardzo zasłużone

Promocja super, na pewno skorzystam i dokupie drugi biustonosz :smiling_face_with_three_hearts:

Oooo mega gratulacje !

Ekstra promocja :sparkling_heart::sparkling_heart: