Promocje i oferty specjalne $$$

O rany ja kocham dm , to mój konieczny punkt odwiedzin jak jestem w Niemczech :slight_smile: a też w Polsce go lubię :slight_smile:

Powiem Ci ze nie widziałam tej mgielki , czy ona ma zapach ?

Czyli team dm jesteśmy @MamaSloneczka? :heart:

1 polubienie

No no i @asiam1 :star_struck::star_struck::star_struck: ja tam kocham chrupki z dm bekonowe ale już wieki nie byłam w tym sklepie bo ostatnio coś wgl z domu bym nie wychodziła , spadek nastroju.

1 polubienie

Tez uwielbiam ich marki własne :heart_eyes: zazdroszczę że masz ich tak blisko :smiling_face_with_tear:
Tej wody w spreyu jeszcze nie widziałam , można ją też stosować jak ta z Avene od pierwszych dni życia ?

1 polubienie

1 polubienie

O nie wiedziałam , że mają taką wodę termalną i w takiej cenie .

1 polubienie

Dziewczyny szybkie pytanie wiecie ile dokładnie kosztują dada extra CARE pieluchy rozmiar 2 z biedronki ? Bez promocji. Potrzebuje szybkie i dokładne info jakby ktoś wiedział :smiley:

@MamaSloneczka
Też lubię od nich przekaski, muesli, granole itd :heart:

@karolina27034
Kurczę, szczerze to nie wiem - używałam tylko na sobie. Jako tańszy zamiennik Uriage :yum:

1 polubienie

Te ceny tak sie zmieniaja ze nie wiem czy ktos bedzie w stanie Ci odpowiedziec

Kiedys mi się mignelo że Ktos uzywa.

Podobno spoko cena :slight_smile:

2 polubienia

Oooo serio mega cena

A tu jak któraś kupuje bioderme może się zapisać i są fajnie nagrody za zadania :laughing: kiedy o tym pisałam ale są nowe mamy które może skorzystają

3 polubienia

Tak to ja używam :joy::face_with_peeking_eye::heart:
Tego i olejku od prysznic :yum:🩷

1 polubienie

Tez mam blisko ale jakos nie jestem przekonana do dm, chyba jakas blokada w glowie, ze zawsze wybieram rossmanna :joy::joy: musze się otworzyć na nowe :sweat_smile:

2 polubienia

W Rossmanach obok dm są niższe ceny produktów które są dostępne w obu drogeriach :smile: ostatnio kupowałam płyn płyn do mycia butelek od canpola i na apce Rossmana był droższy niż w sklepie bo muszą być tańsi niż dm obok :sweat_smile:

2 polubienia

O rany, to nawet nie wiedziałam :joy::joy::joy:

Ja najbliżej mam rossmana, później rossmana+hebe :joy: A do DM muszę jednak się ruszyć dalej :joy:

To ja obok rossmana przeważnie mam pepco :laughing: taki rarytas jak dm mam dość kawałek od siebie :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

A u mnie dm nie ma nigdzie , conajmniej nie widziałam :neutral_face: a też mam rossmana i pepco obok siebie a teraz w pepco mają wyprzedaż doniczek ceramicznych -50% u mnie są po 5 zł a kupiłam sobie takie

Z 30 zł na 15 zł
Zdjęcie tego nie odzwierciedla ale są naprawdę duże.

3 polubienia

O dobra cena ! Masz jakieś wyprzedażowe Pepco ? U mnie są dwa i jeden ma takie super wyprzedaże za grosze można dorwać czy to ciuchy dla dzieci czy jakieś bibeloty do domu. A obok właśnie mam dm ale jakoś nie mogę się przełamać :sweat_smile: jak wiem że coś tam jest co potrzebuje a nigdzie nie ma to idę, ale nie chodzę tak oglądać regałów :smile: z resztą wyleczyłam się jakiś czas temu z kupowania kosmetyków oczami , jak mi się kończy żel czy krem do twarzy to kupuje tylko to co wiem że wykorzystam

Wlansie są jakieś ukryte promocje :flushed: wczoraj też byłam głównie po ramki , pisało cena 15 zł to wizelam a na kasie wyszły po 6,5 :scream:

o takie mam i obrazki z temu :laughing::face_holding_back_tears: szkoda że nie ma czytnika w pepco to by się posprawdzało ceny

4 polubienia

A jeszcze teraz te kupony w pepco. Zawsze troche taniej :slight_smile:
Mam takie obecnie