Też mi się teraz udało
szkoda że nagroda to tylko szampon 100 ml ale dobre i to
ciekaea jestem czy się sprawdzi na mojej wrażliwej skórze głowy
Dzięki za przypomnienie ![]()
![]()
Przypominałam chwile temu wyżej ![]()
o faktycznie ![]()
oj tam nie zaszkodzi wstawic zdj bo znikaja miejsva jak świeże buleczki
ja wczoraj odebralam poprzednie. juz mam 2 mini bodajże ![]()
Oo super, też mi się udało . Teraz fajnie jakby ktoś codziennie przypominał, żeby nie zapomnieć ![]()
mogę wstawiać bo zawsze przed spaniem odciągam po pilnocy i wykonuje
polecam starym zaintsalowac i robic ![]()
Oo super ! Fajnie by było . Dziękuję
bo mi się zawsze zapomni
Nie no nic nie szkodzi ![]()
Teraz Ci sie drugi raz udalo na ten szampon ?
Czy chodzi Ci o to serum do prostiwania ![]()
mam szampon ale byl inny i termo
teraz bedzoe szampon tez ale inna sztuka
lubie ich produkty chociaż moje wlosy od porodu to zyja wlasnym życiem
Super:)
Mam ta termo ochrone i spoko jest
ja przed ostatnia ciąża bardzo bazowalam na produktach only bio i neboa, bardzooo mi pomogły. piprawily stan i przestałam miec łupież
Tez uwielbiam ich szampony i odżywki ![]()
Zapomniałam całkiem że mam tą termo ochronę i nawet jej nie używałam ![]()
A mam pytanie czy zamawiał ktoś z was z Juki ? Bo zamawiałam coś tydzień temu i nadal nie mam paczki i nie wiem jaki tam jest czas realizacji
Ja jak zamawiam.to z jukii na allegro. Darmowa dostawa i zawsze jakiś zwrto z lety. Takze nie wjen jak realizacja zamówienia na stronie
Od kad wsparli akcje Łatwogang poznałam ich dopiero , i też lubię tę markę wcześniej wgl o niej nie słyszałam ![]()
Teraz widzę , że na stronie jest napisane że ze względu na bardzo dużą ilość zamówień , czas realizacji może się wydłużyć o kilka dni. Więc pewnie dlatego , bo to już jednak 7 dni czekam
W ogóle z allegro nie ma problemu nigdy ze zwrotem czy czymś innym. Jukki ma dobre jakościowo rzeczy i tanie w miarę
Za to uwielbiam Allegro! Nawet wczoraj zamówiłam złe mleko, ale bez problemu w aplikacji szybki klik że chcę zwrócić, zwroty ze smartem za darmo, także mega to jest, a jak sprzedawca nie oddaje kasy to allegro też szybciutko wkracza i rozwiązuje sprawę
Ja tylko że to było dawno raz właśnie coś źle zamówiłam i zwróciłam i sprzedawca nie zablokował mnie całkowicie tylko jakoś ograniczenie zakupów czy coś takiego dziwnego miałam