Tak, ja znam babasierzuca, prócz tego znam opcja.promocja, dziewczynyzdrogerii i zakupowa_grazyna
dzięki tym profilom moje konto bankowe czasem zapłacze
Kod na Gemini : KALENDARZ_WE2K
Na darmową dostawę ważny do 24 grudnia
Działa przy zamówieniach od 49 zł i obejmuje wszystkie metody dostawy (z wyłączeniem UPS Healthcare)
To jeszcze matka promocja musisz zaobserwować na ig ![]()
Ja dziś właśnie z tej oferty skorzystałam ![]()
Zobaczcie dziewczyny jakie nowosci w biedronce , gorąca czekolada o smaku malinowym
spróbowałam jest mega pyszna
z mężem sobie zrobiliśmy
lubimy takie nowości ![]()
A nie jest ona taka słodka ? Ja nie lubię jak jest coś mega słodkiego wtedy mnie mdli i nie mogę nawet tego przełknąć
Jest słodka jak to czekolada do picia ale jeżeli zrobisz z połowy porcji to będzie mniej słodka ![]()
Bo Ci powiem kusi , ale ja na prawdę nie przepadam za słodkimi napojami ale na to się skuszę ![]()
Też kupiłam te papmpersy, super promo a bardzo je lubimy.
@Patrycjaw25 ooo fajna muszę zobaczyć czy jest u mnie, były jeszcze jakieś smaki ? Ja uwielbiam goracą czekolade zrobiona na mleku, śmietance i czekoladzie
wychodzi jak z pijalni czekolady i do tego do środka konfitura malinowa ![]()
Dzisiaj stacjonarnie rozpoczela sie wyprzedaz w hm bylo duzo fajnych cen dla dzieci
po 10.99 , 24 zl ![]()
Widziałam właśnie, a jutro podobno mają ruszyć na rzeczy niemowlęce 🩷 akurat mam z rana badania to pewnie zachacze o galerie ![]()
Tak ale wogole nie widzialam promki na chlopcu sama dziewczynka nie wiem czemu ![]()
@Patrycjaw25 ta czskolada kusi 🩷 I ladnie wyglada po przygotowaniu.
Tylko nooo znajac zycie w mojej biedronce nie będzie.
Ale jade jutro na ostatnie prenatalne to może męża namówię zebyś do jakoejś innej po drodze.wstapili.
Widzialam na Ig duzo relacji wlasnie z wyprzedaży H&M - ale to byly wrzucane tylko świąteczne rzeczy.
A wiesz moze czy bedzie eyprzedaz online ?
Czytałam gdzieś, że online te wyprzedaże zawsze pojawiają się tydzień/dwa później po stacjonarnych, ale to tylko gdzieś tak wyczytywałam dziś więc nie ręczę za to info ![]()
![]()
Ona właśnie jest na mleku , jeszcze dostępna była sama biała czekolada bez dodatkowego smaku
to taką białą piłam w pijalni czekolady wedla i zastanawiam się czy też tak smakuje.
@Magdallenka0897 jak ci nie posmakuje to będziesz robić dzieciakom one chętnie wypiją , albo dzieciaki rodzinki jak do was wpadną bo jeżeli nie lubisz takich słodkich napoi to rzeczywiście czekolada jest slodziutka🙂
@Kalusia161 w mojej było pełne opakowanie wyślę ci😄
Ale za to mój chłopak to słodki Leonek i zje każdą ilość słodyczy i co słodkie , on wszędzie dodaje cukier ![]()