Promocje i oferty specjalne $$$

Mam wrażenie że promocja na pampersy jest non stop :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Netto tez mam niedaleko , ale mam wrazenie , ze tam jest serio meeega drogo . No dobra takie bibeloty do domu mi,na kupic w fajnych cenach , ale spozywka kosmos :sweat_smile:

Ale to dobrze. ! Zawsze to coś taniej

1 polubienie

Właśnie promocja na pampersy premium care druga za 5 zł to nie jest aż tak często . Na dady są częściej.

Aaa no to chodziło mi o te Dady :sweat_smile::sweat_smile: miałam skrót myślowy, źle napisałam że pampersy, powinnam napisać pieluszki :grin:

Haha no to się dogadałyśmy . Ja ogólnie na wszystkie pieluszki mówię pampersy też , a to faktycznie może czasem wprowadzić w błąd :rofl:

2 polubienia

Możesz zaznaczyć, żeby się w aplikacji zbierało :face_with_peeking_eye:

Byłam ostanio w aldi ile wyprzedaży było to głowa mała. Buciki ze Skay kupiłam córce do przedszkola na wiosne już, książeczki edukacyjne

2 polubienia

Nie kuś ! Nie mogę teraz wydawać pieniędzy :laughing::laughing:

O super mam Aldi ale raczej tam nie bywam
Więc może akurat następnym razem zamiast do biedronki to tam podjedziemy

Jutro i w sobote w :lady_beetle:

2 polubienia

Będę polować na perfumy do prania Eden. Super promocja :+1:. Dobrze , że wrzucasz .

1 polubienie

Dawno takiej nie było :flushed: mam nadzieję że uda mi się podjechać :heart:

No ja chcę pomarańczowy upolować ale ostatnio rzadko widzę .

Ja lubię ten mocno różowy!

U nas jak zwykle połowy nie będzie :pleading_face:

W mojej biedrze też.
Łosoś jest na promocji a u Nas go w ogole nie ma. Musze jechać 10km do innej

Taaak w sumie ja odruchowo też nazywam wszystkie pieluszki “pampersem”, a nie powinnam bo to nazwa własna firmy :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl:

Ja też i ten jasny nawet też i tyle te dwa mi wpadły

Ja jakis czas temu kupilam w biedronce takie ala zelki , to sa suszone owoce cos jak bob snail dla malej i byly super . Pojechalam do drugiej biedronki , takiej blizej nas po inny smak i w ogole ich nie bylo :face_with_peeking_eye::woman_shrugging: