Promocje i oferty specjalne $$$

Oooooo to mega w takim razie

A macie tak, że jak dostajecie ten formularz już wydrukowany to łatwiej wam podjąć decyzję o zwróceniu czegos?

Nie, jeśli nie jestem czegoś pewna to zwracam. Jak jest wydrukowany formularz lub można zwrócić stacjonarnie to chętniej kupuję w tym sklepie. Więc jak w zalando lounge nie ma wydrukowanego formularza a jest wymagany do zwrotu to kilka razy się zastanowię czy na pewno chce daną rzecz kupić :slight_smile:

1 polubienie

A to są promocje tylko dla dzieci ? :slight_smile:

Tak zdecydowanie częściej zwracam jak jest formularz zwrotu .

Już sobie wyobraziłam jak z mężem usiądziemy sobie nocą kiedy dzeci będą spać przy lampce wina i będziemy przytuleni spoglądać na plomień w kominku​:heart_eyes: jej mam nadzieję że asz dom szybko powstanie :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Ja też muszę się wybrać do Kik na łowy, u mnie akurat często są nawet wyprzedaże, ale rzadko bywam :grinning:
@asiam1 niebieski też ładny :grinning:
@Mamii u mnie siostra dopiero w drugim Pepco znalazła fajne ciuszki w tych mniejszych rozmiarach, takto przebrane.

1 polubienie

to to 259 to rzeczywiście była promocja niezła :smiley:

1 polubienie

@daga1271 ale to są miniaturki czy pełnowartościowe produkty ? :wink:

I za każde zakupy można odebrać znaczek w aplikacji i jak się 5 uzbiera to jest zniżka na wszystko :wink:

1 polubienie

A w polsce kik tez ma karty lojalnosciowe ? Bo ja w niemczech mam i zawsze mam znizke . Ciekawe :thinking:

Jakiś czas temu była tutaj mowa o tym zestawie, tylko wtedy to było jako kalendarz adwentowy podpisane chyba. W opisie jest jest że pełnowartościowe, ale np żel do mycia 50 ml, ale spf normalnie 9g

O to nie wiedziałam :wink:
@asiam1 szczerze nie mam pojęcia, dawno nie byłam i w sumie nikt mnie o posiadanie karty nie pytał.
@Mamamalwi nie wszystkie produkty są pełnowymiarowe :slight_smile: próbowałam to kiedyś przeliczyć czy się opłaca i wg mnie za 360 zł na pewno nie :slight_smile:

1 polubienie

@Kikip no właśnie, jakby wszystkie były pełnowymiarowe to w tej promocyjnej cenie byłoby naprawdę warte zakupu :crazy_face: ale jeśli nie wszystkie są to bez sensu :money_with_wings:

1 polubienie

Dzisiaj dopiero otworzyłam i wydaje misie głośność w sam raz :slight_smile: a może baterie słabe? :slight_smile:

1 polubienie

Jest na pewno aplikacja i ja ją mam :slight_smile:

1 polubienie

Trafiłaś w 10! :yum: po wymianie baterii gra super :heart: nie za głośno, ale i nie tak cichutko jak było :heart:

1 polubienie

U mnie i młodszemu się podoba i starszej, więc za 8zl interes życia :smiley:

Nooo tak genialny to był deal , musimy tu wymieniać więcej takich perełek :slight_smile:

1 polubienie

Tak, koniecznie musimy :wink: