Promocje i oferty specjalne $$$

Bylam dzis w lidlu , ale nic ciekawego nie bylo , chociaz o dziwno byly jeszcze bodziaki merino , ale juz mam 2 pary i narazie nam starczy

1 polubienie

Mi na szczęście czy nieszczęście nie grożą częste zakupy, jak wyrwę się raz w tygodniu to i tak przelece i w Lidlu czasami omijam te kosze niespożywcze jak wiem że niczego nie potrzebuje :see_no_evil:

O to jest dobra taktyka . Ja czesto sie lapie na tym , ze nie potrzebuje , ale jest i to w dobrej cenie to juz potrzebuje :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja zawsze też omijałam dopiero teraz zaglądam jak słyszałam dobre opinie o ubrankach lupilu :smiling_face_with_three_hearts:

@asiam1 dobrze Wam te merino sie sprawdzają ? Ja kupiłam ale wydaje mi się strasznie cienkie :frowning: i nie wiem czy nie zwrócić.

One sa takie cienkie , ale merino ma to do siebie , ze ma fajna termoregulacje . Malej jest wygodnie w tych bodziakach . Swoja droga przy tych ostrych minusach tez popylala w cieniutkim kombinezonie merino i nigdy jej nie bylo zimno , wiec mega sie sprawdza . A te bodziaki pralam normalnie w pralce z innymi ciuszkami i suszylam w suszarce i nic im sie nie stalo :grin:

To chyba każdy tak ma xd

Mi się udało dywan dla chłopców kupić za zawrotne 3.80 i sukieneczki po 2,60

3 polubienia

@magdap_96 ja kupiłam też ten sweterek i ubrałam małego i fajnie wygląda, raczej taki unisex to jest.
U nas sukieneczki też jeszcze były ale dla chłopaka to nie brałam i nie patrzyłam nawet.

To miałaś łupy , u mnie w kilku lidlach nic a nic . Wysłałam też mamę i też nic nie było . Szkoda

Te bodziaki też w takich atrakcyjnych cenach były?
Bo nie wiem czy mam siostre na łowy wysyłać :sweat_smile:

To muszę sie jeszcze zastanowić czy zwracać

Bodziaki byly po 35 zl , ale sklad petarda , 80 % merino 20 % jedwab

2 polubienia

U mnie dino jest jedenna miasteczku obok biedronka kilka metrów dalej delikatesy centrum i lewiatan🤣 małych sklepików nie ma . Ale dino jak dla mnie jest ok że jest go coraz więcej że się rozwija bo to jest sklep Polskiego właściciela a nie zagranicznego.
@Mamamamusia wow to super łowy miałaś :heart:

Rewelacja, że udało się takie zakupy złowić :star_struck:

4 polubienia
1 polubienie

Oo fajnie , że są kubki ! :smiley: ciekawe jakie teraz ceny

41.70zl za zestaw :smiley:

Choć jestem team Lidl to jednak często w biedronce sa lepsze promki :heart:

1 polubienie

W Kik jest mnóstwo ciuchów w przecenie a kupując 3 szt jest. -70% na wszystkie. Więc komplety po 3-5 zł body po 2 zł polecam zajrzeć. Kocyki też wchodzą bo wszystkie art przecenione dla dzieci i niemowląt. U nas było sporo rzeczy i dla małych i dla większych dzieci.

4 polubienia