Promocje i oferty specjalne $$$

To zrobili nam fajny prezent na Zająca :face_with_hand_over_mouth::laughing:

1 polubienie

Super ciuszki :smiling_face_with_three_hearts: ja się zgapiłam z promocją

@Kalusia161 Ja podkupiłam już trochę rzeczy na lato :joy: bo naprawdę extra cenowo wychodziło :smiling_face:

1 polubienie

I nowe promki

2 polubienia

@Kalusia161 dobrze Cię tu mieć i aktualizacje promek :crazy_face:

1 polubienie

Ja dziś z tana też przeglądałam gazetkę, zastanawiałam się czy lecieć z rana do biedry czy nie​:sweat_smile: ale w słoiczki się zaopatrzyłam :smile:

Jak mi się nie chce gazetek przeglądać to zawsze tutaj patrzę czy są moje pampersy i chusteczki w promocji akurat :joy: bo nawet nie wiem w jakie dni gazetki nowe wrzucają

1 polubienie

Doslalam dzis tulipana w naturze do zakupow mega uroczo zapakowany :heart_eyes:

I bylam w rossmanie , pokazlam pani emaila , kazala wziac z półki i po zeskanowani aplikqcji szczoteczki wskoczyly za 1 grosz

3 polubienia

O widzisz super , my te szczoteczki już dawno dostaliśmy , na weekend będziemy ma zakupach i muszę odebrać mojego pina kwiatka :sweat_smile: ostatnio kupniaka i papirusa odebrałam we wtorek :sweat_smile:

Na Sinsay łącza się dzisiaj 2 kody - hello spring i -25zl za zakuoy za minimum 150zl. Plus wchodzi darmowa dostawa :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dzięki dzięki, teraz zamiast ćwiczyć to będę robić zamówienie :joy: a miałam oszczędzać :joy:

1 polubienie

Jutro w biedronce przy zakupie 3 tekstylia książki zabawki jest -50% na każdy :slight_smile:

1 polubienie

O to super dzisiaj bylo -70 na drugi tanszy

1 polubienie

Szkoda że mam tak daleko

Ooo a ja dostałam dzisiaj oliwkę :smiley:

1 polubienie

@Magdallenka0897 mi Oliwka przepadła, bo nie odebrałam na czas :see_no_evil: nie wiedziałam, ze te upominki mają termin ważności :see_no_evil:

A wiesz do kiedy ta promocja ? Tylko dzisiaj ?

Ja dziś w biedronce obkupiłam się płatkami do mleka​:rofl: jest promka 1+1 kupiłam 8 opakowań bo na moją i męża kartę :rofl: najlepsze jak stoję przy samoobsłuwce jest kolejka widzą że ja zapłaciłam, szykują się na moją kasę a ja robię kolejne zakupy​:see_no_evil::rofl:

1 polubienie

1 polubienie