Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

Sinsay ma fajne i dość tanie, ale właśnie też za małe :rofl: obwód super, wygląd super, ale jak cycki pełne to wypadają :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Zapomniałam o Sinsay , sprawdzę może coś wypatrze :slightly_smiling_face:
Ja narazie nie mam dużych i jakoś nie stawiam że będą jakoś mega . Chyba że nagle coś urosną :see_no_evil:

1 polubienie

Ja kupiłam w Rosmanie i sa całkiem fajne ale wygladowo dla mnie słabo jak założyłam i patrzę na te wielkie zatrzaski to mam czasem ochotę płakać :face_with_peeking_eye::joy::joy: ale to hormony też pewnie więc zerknij na nie :slight_smile:

1 polubienie

Mamy nadzieję, że będziesz zadowolona :heart_eyes: :heart:

Dziękujemy za zaufanie :raised_hands: :two_hearts: Mamy nadzieję, że będziesz zadowolona :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy! Wspaniale czytać, że nasze biustonosze się sprawdzają :heart_eyes: :heart:

2 polubienia

Zatem idealna pora na zakupy :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo polecam biustonosz, miły materiał przyjemnie się nosi. U mnie zdał egzamin na 5.

Super promocja :heart_eyes: domówie sobie kolejny bistonosz bo jest super i kochama go :heart: laktator mam i to również super sprzęt i polecam każdej przyszłej mamie

1 polubienie

Ja też miałam raczej małe ale urosły w ciąży a przy karmieniu jeszcze bardziej :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

@BeataSt to może poczekam z biustonoszami na sam koniec żeby wiedzieć jaki rozmiar :slightly_smiling_face: jak piszesz że tak może być , dla mnie to nowość nie wiem ile urosną .

1 polubienie

Oj tak najlepiej się wstrzymaj jeszcze

1 polubienie

No tak nie potrzebne wydatki , a później będzie leżeć bo może być mały :grinning:

Ja mam biustonosz i laktator i super polecam

1 polubienie

Ooo z Sinsay to szkoda tracić te parę groszy nawet :stuck_out_tongue_winking_eye: Bo ja właśnie kupiłam jeden, bo skusiło mnie to że jest miseczka usztywniona i wydawało mi się że będzie taki dosyć elegancki do jakiegoś lepszego stroju ale ostatecznie to skończyło się właśnie tym że cyc wypadał i po prostu lipa :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy:

Też jestem zadowolona, do testów dostałam za duży i kuzynka testuje , a sama sobie dokupiłam i super się nosi :smiling_face::smiling_face:

3 polubienia

No to stanik zamówiony! Oczywiście kilka drobiazgów do tego również :rofl:

2 polubienia

@BeataSt napisz jak przetestujesz . Będę kolejna w kupnie ale jeszcze nie teraz w październiku myślę że będzie ok zamówić . :slightly_smiling_face:ale chyba jest wart bo każda tu poleca

Jasne, dam znać! A na kiedy Ty masz termin?

1 polubienie

Na początek listopada ale ja wiem że to będzie październik . Takie mam przeczucie :blush:

2 polubienia