Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Drogie mamy, w czerwcu czeka na Was promocja między innymi na wybrane kubki i tabletki do zmywarki :heart:

Nasze produkty są dostępne tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje?page=1

Znacie te akcesoria? Jak się u Was sprawdzają? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

10 polubień

Tabletki do zmywarki sa nam dobrze znane , uwielbiam je , swietnie domywaja mleko :heart_eyes: tak samo miseczka z przykrywką . Sprawdza sie idealnie na zabieranie posilkow “na wynos” :heart_eyes: tym bardziej , ze w zestawie ma odrazu łyżeczkę , ktora jednoczesnie robi za uchwyt :muscle:
Jak zwykle swietne promki !

Oooooo ale czad. Akurat jestem na etapie zakupów związanych właśnie z kubkami czy bidonami. Młody chodzi do żłobka i nigdy za wiele takich rzeczy. Chętnie popatrzę co macie ciekawego w ofercie na promocji.

Super promocje :heart: a ja dopiero co kupiłam dla synka kubek treningowy z ustnikiem w leniwce ale bidon z rurka kusi :smiley:

Ooo tabletki do zmywarki. Super. Muszę się zaopatrzeć bo sie konczą :heart: a polubilismy sie

ooo ale promki ekstra :star_struck:
tabletki do zmywarki mam super sa ale oszczedzam by jeszcze przetestować na nowej zmywarce​:rofl::rofl:
a kubeczki fajne juz mialam kilka i kolejne ostatnio zakupiłam dwa by mlodszego niebawem uczyć :smiling_face_with_three_hearts:

Super promocje jak zawsze. Będę musiała zamówić tabletki do zmywarki bo już mam końcówkę, a ciągle używam i są świetne.

Super promocje :star_struck::star_struck::star_struck: tabletki do zmywarki są extra , cały czas ich używamy :smiling_face: bardzo polecam :star_struck::star_struck:

Super promocja, tabletki do zmywarki są super :grin:

Super ! Piękne kolory są tych bidonów chyba skorzystam przez rozpoczęciem naszego rd muszę się zaopatrzyć w zastawę dla maluchów :grinning:

Nie znam, ale warto się zaopatrzyć bo na horyzoncie RD​:grinning::face_with_peeking_eye:

Oo super :heart_eyes: moje ulubione kubeczki z obciążnikiem , kupujemy je za każdym razem jak jest ta promka -50% :heart:

6 polubień

Ale super wyglada z tym soczkiem :heart:

1 polubienie

Tabletki do zmywarki nie są mi znane ale cena jest mega :grinning: po pozytywnych opiniach napewno przetestuje :heart_eyes:

Na prawdę warto, zamówiłam właśnie bo mi się kończą. Domywają naczynia tak jak te z fairy czy somat a nie mają tego intensywnego zapachu

1 polubienie

Tabletki do zmywarki znam i polecilam moim dwóm sasiadkom, ktore maja malutkie dzieci♥️ i zadnych innych nie korzystamy juz.
Gucio jest przed rozszerzeniem diety, wiec droga Redakcjo wstrzeliliscie sie idealnie z promka :slight_smile: zwlaszcza na forum gdzie jest mnostwo listopadowo-grudniowo-styczniowych bobasow :slight_smile:

2 polubienia

O super , fajna cena bidonu z odwaznikiem bardzo go lubilismy :wink::heavy_heart_exclamation:

Jak ja kocham te wasze , zwykłe, miseczki. Mamy całą serię z pieskiem. Miseczkę, śliniak i kubeczek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Świetna wiadomość jeśli chodzi o tabletki 🩷

Ooo promocje! :star_struck::star_struck: Uwielbiam 🩵

Tabletki do zmywarki są rewelacyjne, stosuję je na codzien już odkąd bardzo się z nimi polubiłam :grin: teraz już nie sięgam po żadne inne! :heart_eyes:

Aaa kubków, bidonów jesczcze nie miałam okazji kupić z Waszej firmy, ale najwyższa pora się skusić tym bardziej jak jest teraz dobra okazja i tak rewelacyjne ceny! :star_struck:🩵