Promocje w Canpol Babies! (luty 2026)

Drogie mamy, w lutym czeka na Was promocja -25% na wybrane smoczki. Koniecznie zajrzyjcie i uzupełnijcie swoje smoczkowe zapasy :sparkling_heart:

Nasze produkty są dostępne tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje?page=1

Używałyście naszych smoczków Dental Air? Jak się u Was sprawdziły? :heart:

14 polubień

Jeszcze nie używałam, ale śliczne są i wydają się bardzo ergonomiczne :heart_eyes:do tego cena kusi :slight_smile: może na 3msce spróbujemy coś nowego :wink:

1 polubienie

Widzę piękny wzór w pieski :smiling_face_with_three_hearts: te smoczki będą hitem :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Widzę że trzeba zrobić zapasy :star_struck:

Taka promocja to ekstra okazja, żeby zrobić zakupy :heart_eyes::heart_eyes:

Jakie cudne te smoczki. Uwielbiam takie typowo dziecięca kolorowe. Super :heart_eyes::heart_eyes:

Mega podobają mi się te pandy :heart_eyes::heart_eyes:

ooo swietne ceny :heart_eyes:
my korzystalismy z tych z “trójkątnymi” bokami
syn je uwielbial i były piekne :heart_eyes: tylko niestety przegryzl przy zabkowaniu :frowning:

Ooo proomki ! Jak zwykle kusicie ! Czy litrowy plyn do mycia bedzie ponownie dostepny ? Jesli tak poczekam dzielnie i zamowie zapasy :fire: uwielbiam go ! No i w ogole dziewczyny zobaczcie oferte specjalna ! Laktator smartsense :heart::fire: na smoczki w pieski chyba też ske skusze :face_with_peeking_eye: kocham zwierzece wzory

tez myślę zapasy płynu porobic bo go lubie :heart:
widziałam wlasnie ofertę z laktatorem i kusi by dokupic deugi smart bo już mam jeden a lepiej sie podwojnie odciaga na jednakowych tak jak na hands free

Trzeba będzie zrobić zapas w takim razie :face_with_peeking_eye:

Suuper, promocje jak zawsze kuszą do zrobienia zakupów! :star_struck::star_struck:

O ja Cię, ale odcienie, muszę koniecznie zamówić :heart_eyes:

I jak tu czegoś nie kupić :speak_no_evil::see_no_evil: bardzo kuszące :smiley:

Ja już mam od jakiegoś czasu te smoczki i jestem mega zadowolona a raczej synek jest zadowolony :smiley: wybrałam ten smoczek, bo synek często spał z otwarta buzia i zależało mi na tym żeby smoczek nie pogłębiał tego problemu. Dzięki płaskiej gumce w smoczku i ćwiczeniach zleconych przez neurologopede synek już śpi z zamkniętą buzią :slight_smile:
Smoczek w przeciwieństwie do innych smoczków nie odkształca się na buzi, a dodatkowo ma przepiękne kolory.
Super że w zestawie jest też etui które mieści 2, a nawet 3 smoczki i można w nim sterylizować. Etui zawsze zabieramy ze sobą na wyjazdy, bo w przypadku wizyt u lekarza niezbędny jest zapas smoczków :slight_smile:

My aktualnie używamy smoczek z canpol :white_heart:
Chętnie poczytam o tych nowościach :face_with_hand_over_mouth:

Świetna promocja😊
@MojeM1 mi wlasnie tak samo wpadły w oko :heart_eyes:

1 polubienie

szkoda ze nie ma wersji laktatora z największą butelką lub średnią

Oo! Dobre promki! My w końcu otworzyliśmy smoczek który otrzymaliśmy jakiś czas temu kiedy to była akcja i rozsyłaliście smoki 🩵

Mega ładne są , bardzo polecamy . Smoczków akurat mamy mnóstwo więc w tym miesiącu nie skorzystamy :slight_smile: