Promocje w Canpol Babies! (luty 2026)

Ekstra! Akurat wczoraj otworzyłam ostatni smoczek z zapasow :heart: Pastelowe dentalAir urzekly moje serce :slight_smile:

1 polubienie

O super że piszesz że się nie odkształcają, bo u nas właśnie jest taki problem. Syn chyba za mocno zasysa. A tutaj jest taka fajna tarczka podzielona. A ten plastik jest taki śliski?

1 polubienie

Kolory sa wspaniałe. Kupimy na próbe. Tylko ktory? Jak wszystkie takue piękne.

Przemawiają do mnie te z serii dental air .

Plastik jest tylko śliski na tej części z przodu, tej owalnej, tarcza jest matowa

1 polubienie

Extra promocja . My akurat będziemy niedługo wymieniać smoczki , to muszę się dobrze rozeznać w promocji . :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To idealna promocja dla was :slight_smile:

1 polubienie

Piękne subtelne kolorki! :white_heart::blue_heart::white_heart:Nie jedna mama uzupełni zapasy dla swojego maluszka :smiling_face_with_three_hearts:

O jak fajnie :slightly_smiling_face: Z Nami w szpitalu smoczek od Canpol Babies :slight_smile: Zobaczyny czy bedzie juz potrzebny

Oby się przydał , moj jeden syn akurat wcale nie brał smoczka

Mała juz czasem chwyta :slightly_smiling_face: Odziwo - to polozne same jej daly taki rozowy gumowy ale zdecydowanie za duzy :stuck_out_tongue_winking_eye: Ten z Canpola juz czasem sobie ssie

O ja ! Wzór w pieski. Ja jestem PSYchofanka i mój syn 80% rzeczy ma w pieski więc to chyba jakiś znak :sweat_smile::face_with_peeking_eye: a jeszcze w promocji bo grzech nie skorzystać :sweat_smile:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo się cieszymy, dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Kusimy, oj kusimy :crazy_face: :heart: :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy, cieszymy się, że smoczek się sprawdził :raised_hands: :heart:

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja
wiadomo może kiedy będzie płyn dostępny?
bo chciałabym złożyć zamowienie i nie wiem czy czekać

Też go bardzo lubimy !

Ja tez czekam , pewnie bedzie pod koniec miesiaca , tak jak z chusteczkami bylo . Wiadomo , ze plyn schodzi jak swieze buleczki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Od kiedy mam ten płyn to skończyły się moje problemy z uczuleniem na dłoniach. I już nie mam wymówki że nie mogę myć butelek i musi to zrobić mąż :see_no_evil:

1 polubienie