Drogie mamy ,
w styczniu czeka na Was promocja -15% na wybrane produkty wyprawkowe. Koniecznie zajrzyjcie i sprawdźcie, czy nie potrzebujecie uzupełnić swojej torby do porodu
U nas : podkłady 60 na 60 i 60 na 90, wkładki laktacyjne, kolektory mleka, podpaski na dzień i na noc także w walizce do szpitala wyróżnia się niebieski kolor i opakowania Canpola
Muszę jeszcze raz przejrzeć zawartosc walizki do szpitala i szafek czy aby wszystkiego jest na tyle bo z promocji warto skorzytać @Wesola95 u mnie też niebiesko
Nasze chusteczki bambusowe mają wielu fanów (z czego bardzo się cieszymy!), ale przez to bywają niedostępne. Powinny się ponownie pojawiać pod koniec miesiąca (w okolicy 27.01). Mamy nadzieję, że uda się zamówić Dobrze się u Ciebie sprawdzają?
Super że Canpol robi często promocje na takie produkty, akurat one idą jak woda po porodzie i potrzeba zapasu polecam te podpaski ze skrzydełkami są idealne na pierwsze dni i dobrze trzymają się bielizny
Uwielbiam je. Używam je do wycierania buzi małemu po kąpieli i dla siebie do zmywania makijażua później jeszcze do starcia blatu, więc u mnie są wielofunkcyjne Od kad je przetestowałam używam tylko ich. Duży plus że są w pudełku a nie na rolce i nie trzeba ich rwać
U mnie w wyprawce szpitalnej z canpol były podkłady do przewijania, podpaski poporodowe, lanolina, majtki poporodowe, wkładki laktacyjne (są genialne). W domu długo korzystałam jeszcze z majtek poporodowych i podpasek.
I taki pro tip dotyczący lanoliny: świetnie działa na suche skórki przy paznokciach. Idealnie regeneruje skórę zimą także korzystam z lanoliny również w nieoczywisty sposób
Masc lanolinowa i chusteczki uratowaly mnie w szpitalu❤️ Chusteczki idealnie nadawaly sie do osuszania rany po cc sa super delikatne i od tego czasu uzywam ich codziennie. Podobnie jak @Karcia od osuszania buzi konczac na przecieraniu blatu😊
Świetnie! promocja to zawsze ulga dla portfela, a u mnie zdecydowanie na topie w dalszym ciągu są wkładki laktacyjne (które uwielbiam i mega że są w dwóch kolorach dostępne ), lanolina must have w codziennej pielęgnacji - także z checią uzupełnie zapasy! Przyda się coś też dla Maluszka - podkłady higieniczne i woreczki na pieluszki, a kiedy dostępne będą już bambusowe chusteczki to też koniecznie poczynię zakupy 🩵
Ja również używałam produktów z canpola, ogólnie mam zaufanie do tej firmy pewnie dlatego w sklepach wybierałam zawsze wasze produkty, podkłady sa świetne poporodowe , odpowiednio duże. Polecam bardzo produkty canpola towarzyszyły nam po porodzie i aktualnie stosujemy rzeczy z tej firmy .
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.