Promocje w Canpol Babies! (styczeń 2026)

Drogie mamy ,
w styczniu czeka na Was promocja -15% na wybrane produkty wyprawkowe. Koniecznie zajrzyjcie i sprawdźcie, czy nie potrzebujecie uzupełnić swojej torby do porodu :sparkling_heart:

Nasze produkty są dostępne tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje?page=1

Jakie produkty z Canpol Babies znalazły się w Waszych wyprawkach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

12 polubień

Super chyba skorzytam i zakupie termometr :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Wszystko fajnie ale dlaczego chusteczki bambusowe są niedostępne? :cry::cry::cry: Mam nadzieję że się pojawia w niedlugim czasie. Super promocje

ooo super oferty, szczególnie produkty “laktacyjne” typu wkladki , lanolina.cos co korzystam na czasie😍
trzeba zrobic zapasy :heart:

U nas : podkłady 60 na 60 i 60 na 90, wkładki laktacyjne, kolektory mleka, podpaski na dzień i na noc :smiley: także w walizce do szpitala wyróżnia się niebieski kolor i opakowania Canpola :sweat_smile::heart:

Muszę jeszcze raz przejrzeć zawartosc walizki do szpitala i szafek czy aby wszystkiego jest na tyle :wink: bo z promocji warto skorzytać :slight_smile:
@Wesola95 u mnie też niebiesko :blue_heart:

Nasze chusteczki bambusowe mają wielu fanów (z czego bardzo się cieszymy!), ale przez to bywają niedostępne. Powinny się ponownie pojawiać pod koniec miesiąca (w okolicy 27.01). Mamy nadzieję, że uda się zamówić :smiling_face_with_three_hearts: Dobrze się u Ciebie sprawdzają? :heart:

2 polubienia

Super że Canpol robi często promocje na takie produkty, akurat one idą jak woda po porodzie i potrzeba zapasu :smiling_face: polecam te podpaski ze skrzydełkami są idealne na pierwsze dni i dobrze trzymają się bielizny

Wspaniale, bardzo się cieszymy! :heart_eyes: :sparkling_heart:

2 polubienia

Uwielbiam je. Używam je do wycierania buzi małemu po kąpieli i dla siebie do zmywania makijażua później jeszcze do starcia blatu, więc u mnie są wielofunkcyjne :grin::grin::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:Od kad je przetestowałam używam tylko ich. Duży plus że są w pudełku a nie na rolce i nie trzeba ich rwać

2 polubienia

U mnie w wyprawce szpitalnej z canpol były podkłady do przewijania, podpaski poporodowe, lanolina, majtki poporodowe, wkładki laktacyjne (są genialne). W domu długo korzystałam jeszcze z majtek poporodowych i podpasek.

I taki pro tip dotyczący lanoliny: świetnie działa na suche skórki przy paznokciach. Idealnie regeneruje skórę zimą :slight_smile: także korzystam z lanoliny również w nieoczywisty sposób :slight_smile:

1 polubienie

Dziękujemy za informacje :slight_smile: jak zawsze świetne produkty w bardzo dobrej cenie

Polecam. Wyprawka jest super. Nie trzeba nic wiecej ;). My jestesmy juz po porodzie, ale wyprawka od #Canpol

Masc lanolinowa i chusteczki uratowaly mnie w szpitalu❤️ Chusteczki idealnie nadawaly sie do osuszania rany po cc sa super delikatne i od tego czasu uzywam ich codziennie. Podobnie jak @Karcia od osuszania buzi konczac na przecieraniu blatu😊

1 polubienie

Moja wyprawka to 80% canpol babies :white_heart::white_heart::white_heart:
Uwielbiam markę za łatwy dostęp produktów i szeroki wybór 🩷

Teraz stacjonarnie dokupiłam jeszcze nakładki na piersi silikonowe i to był mój must have wyprawkowe z poprzednim synkiem :face_with_hand_over_mouth:

Super promocje , termometr mam i polecam a wkładki się kończą zawsze przydatne :smiling_face:

Uuuu promki ! Cos co tygryski lubią najbardziej ! Zaczekam na chusteczki , bo tyle dziewczyn polecalo ,ze musze je miec ! :muscle:

Ooo ale super ! Uwielbiamy promocje :heart_eyes::heart_eyes: warto się zaopatrzyć :smiley:

Świetnie! :star_struck: promocja to zawsze ulga dla portfela, a u mnie zdecydowanie na topie w dalszym ciągu są wkładki laktacyjne (które uwielbiam i mega że są w dwóch kolorach dostępne :grin: ), lanolina must have w codziennej pielęgnacji - także z checią uzupełnie zapasy! :star_struck: Przyda się coś też dla Maluszka - podkłady higieniczne i woreczki na pieluszki, a kiedy dostępne będą już bambusowe chusteczki to też koniecznie poczynię zakupy :grin: 🩵

Ja również używałam produktów z canpola, ogólnie mam zaufanie do tej firmy pewnie dlatego w sklepach wybierałam zawsze wasze produkty, podkłady sa świetne poporodowe , odpowiednio duże. Polecam bardzo produkty canpola towarzyszyły nam po porodzie i aktualnie stosujemy rzeczy z tej firmy .