Promocje w Canpol Babies! (styczeń 2026)

Lanolina i torebki do przechowywania mleka akurat miałam zamawiać. Idealnie :blush:

Koniecznie lanolinę na usta muszę zakupić ! Genialnie działa

1 polubienie

Oj u mnie też w torbie wyprawkowej prawie sam Canpol :sweat_smile: ale trzeba przyznać że i jakościowo i cenowo są super przystępne :+1:t2:🩵

1 polubienie

Nie słyszałam wcześniej o tym żeby można było stosować na usta :o mam zapas lanoliny której już nie wykorzystam na brodawki więc szukam alternatywnego zastosowania i to koniecznie wypróbuję.
Używałam też lanoliny do pierwszego prania czapeczki z wełny merino.
A używałyście lanoliny na brwi i rzęsy? Albo znacie jeszcze inne ciekawe zastosowania lanoliny?

Prócz właśnie do ust czy wełny to Ja nią smarowałam policzki jak jeździliśmy z mężem na narty :grinning:

1 polubienie

O to się troszkę pospieszyłam i pokupilam Wasze produkty w grudniu :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: ale zawsze coś się jeszcze przyda :smiling_face_with_three_hearts:

Ja czasami jak mam gdzieś przesuszoną bardziej skórę zwykle teraz zimą to cyk, lanolinka i nawilżone :grin:

1 polubienie

Lanoline stosuje się te na popękana skórę np pięt. I na delikatne oparzenia słoneczne tez. Do tego do nawilżania skóry. I do suchych końcówek włosów :grin:

1 polubienie

Wspaniale, dziękujemy :heart_eyes: :heart: Wszystkie pro tipy zawsze chętnie przygarniemy :sunglasses:

1 polubienie

Dziękujemy za zaufanie :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Tez daje na usta. Pomaga trochę nawet.

Dokładnie też tak robię :slight_smile: sprawdza się

Chusteczki ponownie dostepne :muscle: ja juz zamowilam, wiec informuje , ze znowu są :wink:

6 polubień