Drogie mamy, koniecznie zajrzyjcie na naszą stronę i uzupełnijcie zapasy! Właśnie ruszyła promocja z okazji Dnia Kobiet
Obowiązuje -20% na między innymi: laktator Hands-Free, PowerPump, biustonosz i majtki ciążowe MumFIT, maść lanolinową, naszą NOWOŚĆ - butelkę Natural Shape i inne produkty 
Wszystkie promocje znajdziesz tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje
Na co się skusicie?

11 polubień
Ja to chyba w końcu skuszę się na laktator muszlowy smart sense ale duża obniżka
i do tego biustonosz do karmienia słyszałam że jest bardzo wygodny może i mi się sprawdzi 
3 polubienia
@Mama.kacperka W rossmanie teraz też jest laktator na promocji - 211 zł 
1 polubienie
O tak ! Promki ! Ja zdecydowanie na biustonosz ! I lanoline , uwielbiam ją do ust
jakby co mozna uzywac , nikt tego nie sprawdza
dziekuje za taki prezent na dzien kobiet , na biustonosz polowalam juz od jakiegos czasu
Terqz jest najlepsza okazja zeby kupic 
1 polubienie
to akurat masz super okazje bo promocje a laktator jest swietny❤️
ja sie zastanawiam nad biustonoszem 
1 polubienie
Piękna promocja, można zaopatrzyć się w nowości 
Ooo laktator w super cenie 
Super promocje, na pewno się na coś skuszę 
1 polubienie
Kurcze ale fajne te miseczki z łyżeczką. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam można je za rac ze sobą i łyżeczka się nie zgubi 

Super promocje
klikam zamówienie, a przy okazji dorzucę moje ulubione bambusowe chusteczki 
1 polubienie
Wow mega obnizki ja się skuszę bo musze zrobić sobie zapasy na niektóre rzeczy😍 promocje swietne nie ma co się zastanawiać nawet.
1 polubienie
Super promocje , już jestem po małych zakupach 

To mega wygoda. Strasznie są fajne
Zamówiłam ten biustonosz co polecałaś , majtki ciążowe pod brzuch i lanolinę bo mi brakowało jeszcze do wyprawki.
1 polubienie
Mnie cały czas kuszą majtki
i jestem ciekawa czy niedługo będą jakieś maty w promocji albo może do testowania