Promocje z okazji Dnia Kobiet!

Drogie mamy, koniecznie zajrzyjcie na naszą stronę i uzupełnijcie zapasy! Właśnie ruszyła promocja z okazji Dnia Kobiet :heart: Obowiązuje -20% na między innymi: laktator Hands-Free, PowerPump, biustonosz i majtki ciążowe MumFIT, maść lanolinową, naszą NOWOŚĆ - butelkę Natural Shape i inne produkty :heart:

Wszystkie promocje znajdziesz tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje

Na co się skusicie? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

11 polubień

Ja to chyba w końcu skuszę się na laktator muszlowy smart sense ale duża obniżka :cherry_blossom: i do tego biustonosz do karmienia słyszałam że jest bardzo wygodny może i mi się sprawdzi :two_hearts:

3 polubienia

@Mama.kacperka W rossmanie teraz też jest laktator na promocji - 211 zł :heart:

1 polubienie

O tak ! Promki ! Ja zdecydowanie na biustonosz ! I lanoline , uwielbiam ją do ust :grin: jakby co mozna uzywac , nikt tego nie sprawdza :sweat_smile: dziekuje za taki prezent na dzien kobiet , na biustonosz polowalam juz od jakiegos czasu

Terqz jest najlepsza okazja zeby kupic :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

To teraz świetna okazja na zakup :smiling_face: a promocje są mega kuszące :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::star_struck:

2 polubienia

to akurat masz super okazje bo promocje a laktator jest swietny❤️
ja sie zastanawiam nad biustonoszem :heart_eyes:

1 polubienie

Piękna promocja, można zaopatrzyć się w nowości :white_heart:

Ooo laktator w super cenie :heart:

Ale super promocje :stuck_out_tongue: :heart:

Super promocje, na pewno się na coś skuszę :heart:

1 polubienie

Kurcze ale fajne te miseczki z łyżeczką. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam można je za rac ze sobą i łyżeczka się nie zgubi :blush::blush:

Super promocje :heart_eyes: klikam zamówienie, a przy okazji dorzucę moje ulubione bambusowe chusteczki :smiling_face:

1 polubienie

Wow mega obnizki ja się skuszę bo musze zrobić sobie zapasy na niektóre rzeczy😍 promocje swietne nie ma co się zastanawiać nawet.

1 polubienie

Ale świetne promocje :heart:

Super promocje , już jestem po małych zakupach :+1::smiling_face_with_three_hearts:

Co kupiłaś? Pochwal sie i zaspokój mój gen zakupoholiczki :face_with_peeking_eye:
Dziś powiedziałam do męża że lecę do RPA - Rossman pepco aciton - żeby się trochę rozerwać :sweat_smile::grinning:

2 polubienia

To mega wygoda. Strasznie są fajne

Zamówiłam ten biustonosz co polecałaś , majtki ciążowe pod brzuch i lanolinę bo mi brakowało jeszcze do wyprawki.

1 polubienie

Mnie cały czas kuszą majtki :smiley: i jestem ciekawa czy niedługo będą jakieś maty w promocji albo może do testowania :wink: