Polecam promocje wyprzedazowe pepco, Rossmann, Kik, do tych sklepów dotarłam, także z czystym sumieniem polecam się przejść może coś się przyda ![]()
Ja zawsze korzystam z promocji
ale jeżeli chodzi o ciuszki z pepco to się na nich zawiodłam, zatrzaski odpadają,robią się dziury. Gdy 4 lata temu kupowałam ciuszki dla syna nie było takiego problemu
Jest juz watek gdzie dzielimy sie wiadomościami o promocjach…
https://canpolbabies.com/pl/forum/?f=13&t=94
Patrycjaj18 mam takie same odczucia odnośnie ciuszków z Pepco-mamy ich sporo-sami kupiliśmy i dostaliśmy w prezencie, ale fakt zużywają się mega szybko…
Dla 3latka to ciuszki w pepco są drogie
np. spodnie okolo 35 zł. A w tej cenie, oczywiście w promocji można kupić w 5 10 15 a tam są lepsze jakościowo.
A córce kupuje w pepco tylko jak są w super promocji ;)ostatnio bluzki za 2 zł ![]()
Ja dostałam kilka sztuk z Pepco i niestety po praniu mocno zmieniają kształt i niestety większość farbuje. Pewno mają i lepsze i gorsze serie, zależy na co się trafi. Ja jednak wolę nie ryzykować, tym bardziej teraz we wszystkich sklepach są promocje i można za małą kwotę kupić ubranka dla dzieci.
My mamy dużo ciuszkow z pepco i żadne mi nie farbuja. Ja kupuje najczęściej w promocjach bądź na wyprzedażach ostatnio jeansy kupiłam za 9.99 zł więc naprawdę czasem warto znaleźć perełki.
Ja dostałam niektóre ubranka w intensywnych kolorach, więc może dlatego farbowały.