Mi sie wody sączyly jak bylam na porodówce. Jakos tak nie pamietam tego momentu. Przez to wlansie ze powoli się lały
Klaudiamam oj to musiało to trwać u Ciebie skoro nie miałaś typowego chlust . Długo tak miałaś ?
Teraz właśnie warto troszkę wcześniej pojechac bo jednak jeszcze te dokumenty się wypełnia i nie wiadomo jak w tej izbie przyjęć .
Lauraq no dokumenty to zawsze z pół godziny minimum plus czekanie na wejście na izbę jak są inne osoby przed Tobą
Rozumiem to lepiej jak wody odejdą później 😂
Nati no raczej to nie ma zależności. Znajomej odeszły wody o 7,a dopiero o 16 było ciężko do tego czasu pisała wiadomości. Mi odeszły po 5h skurczy,a już wcześniej ledwo żyłam
Wiadomo Nati że dziecko z brzucha nie powie : matka już czas, zbieraj manatki i do szpitala.
Ale jak uda Ci się expresowo nie rodzic i będziesz w stanie wyczuć co i jak, bo każda kobieta zna swoje ciało trochę mimo że 1 czy 2 raz rodzi i będziesz pewnie wiedziała że jak są co 7 minut to trzeba się zwijać .
Lauraq no niby tak ☺ no dobrze na pewno będę się starała to ogarnąć w rozsądny sposób bo raczej mąż będzie bardziej niż ja panikowal 😂
Lauraq ja miałam.co 7 minut pojechaliśmy i w połowie trasy nieregularne 😁 także jeszcze z regularnych skurczy może się zrobić psikus
Mazia no tak też się pewnie zdaza haha. Ale któraś mamusia też pisała że już były regularne iwgl a w samochodzie ustały i się okazało że stres tak wpłynął że skurcze już nie były wyczuwalne a rozwarcie na 5cm także popatrzcie ile przypadków różnych dziwnych �
No wszystko się może zdarzyć ja w sumie miałam 1cm w tedy, na drugi dzień były już regularne i były 2cm jak przyjechałam
Mazia to faktycznie pikus ale wtedy to już chyba i tak warto jechać lepiej sprawdzić ☺
Nati no ja chciałam wracać ,a mąż że jak już jesteśmy w połowie jedziemy niech Cię chociaż zbadają 😊
Heh no chciałabym urodzić samoistnie, niestety nie każdy może
Anulka no właśnie różnie to jest ,ale ważne, że juz masz to za sobą
Napewno będziesz wiedziala ja tez mialam obawe ze nie bede wiedziała kiedy ale moja polozna fajnie mi wytlumaczyla ze napewno porodu nie przespie i miala racje hehe
Oj oby było szybko i do przodu ☺
Mówią, że jak się poród już rozpoczyna to nie da się tego przeoczyć
Dokładnie tak mówią. Że będziesz wiedziała że to już
Niby tak jest okaże się wszystko w swoim czasie ☺