Już w czasie ciąży zastanawiałam się: jakie pieluchy będę kupować dla mojego malucha, dlatego przy okazji kolejnych zakupów spędziłam wiele czasu przegladając dział poświęcony pielęgnacji dzieci... Półki sklepowe wręcz uginały się od pieluszek.
jest teraz na rynku tyle pieluszek ze tylko kupowac i wybierac jak jedne nie pasuja to nastepne… Chociaz ostatnio słyszała w TV ze wraca sie znowu do tetrowych… Chociaz wiadomo ze pampersy to wygoda nie trzeba prac, prasowac tylko od raz do kosza
ja uzywam wielorazówek i dzięki temu dziecko nie ma żadnych odparzeń-mniej chemii.
na jakiej zasadzie działaja te wielorazówki?
Ja też używam wielorazówek i jestem zadowolona.
Na jakiej zasadzie działają zalezy jakich się używa ogólnie zakłada się otulacz wkład i gotowe potem się pierze i używa ponownie.
tetrowe wracaja do łask
ja używam pampersów bo coreczka zajmuje sie babcia tak wygodniej
ja uzywam pampersow
oj chyba z praniem bym nie wyrobila
ja uzywam zwyklych pampersow
tetrowych to używam tylko do kapieli albo zeby wytrzeć buzie. Mysle ze nie chciałoby sie używac tetrowyvh , jednorazówki wygodniejsze
mnie pieluszki wielorazowe korciły wielokrotnie, ale cena za sztukę jakoś mnie przerażała, razy jeszcze ilość pieluch i pranie, a biorąc pod uwagę, że na wiosnę, będę małego odpieluchowywała, dla mnie ekonomi nie ma. Myślę, że jakbym była w ciąży i szykowała wyprawkę dla dziecka, planując kolejne, poważnie rozważyłabym zakup wielorazówek.
jestem za pampersami jakoś sterta dodatkowego prania jest mało przekonywująca
O moja porada tylko trochę zmodyfikowana super.
widać dobry pomysł zapodałaś wole jednak jednorazowe.
My raczej stosujemy jednorazowe chociaż od czsu do czasu stosujemy tetre tak dla odmiany.
jednorazowe bo tetrowe kupiłam i tragiczne były używałam je go podkładania pod główkę czy przy karmieniu a po 2 praniach nitki tak się snukały że było widać wszystko na drugą stronę
Ja używam jednorazowych ale zastanawiam się nad tymi z kieszonkami, bo to już czas się od pieluchy odzwyczajać
jak przeliczyłam to tetra wychodzi dużo drożej jak na jednorazowy zakup, poza tym trzeba się borykać z naokrągłym przesikianiem.
ja tam wole jednorazowe - i tak mam juz wystarczajaco duzo prania
też jestem za jednorazowymi, szybko i łatwo beż brudzenia się i bawienia w prasowanie tetrowych