Ja kupiłam dużą paczkę Pampersów w biedrze była promocja;D
Pamietam jak latałam jak były promocje za pampersami,czasami jak za póżno to juz rozmiaru nie było i jechałam do drugiej....ale bądz co bądz to było takie ekscytujące
Maz ostatnio tez kupowal 2 paczki zielonych bo byly w promocji ale w biedrze to czesto sa promocje na pampersy kiedys to pamietam ze wyszukiwalam w gazetkach
Aniss ale ja pisałam o pampersach firmy Pampers:D
Ja to zawsze babcie rano wysyłałam do tej biedronki co ma blisko a ja jechałam do innej 😂😂
Kasia ;) dobry pomysł ;)
Mama Em tyle tych pieluch ze możńa sie zamotać;)
)
a widziałam wkońcu te białe care w biedronce;) poczekam na promke i zerknę co to za nowośc;
większe rozmiary chyba wychodzą jako najdroższe w biedrze?
kasia tak dokładnie.
Kasia dokładnie tak jest. Te nowe pieluchy w Biedronce dużo droższe ?
powiem wam ze .. popatrzyłam na ta paczkę i jej nie wzięłam :L
15 zl za raz 1 ..
reszta rozmiarów chyba 30 zl hmmm
Ja zostaję przy złotych, choć tych białych nie widziałam. Ale jak droższe to szkoda mi kasy na nie. Jeszcze się okaże, że nie przypasują i co...
Kasia masz ravje jakos tak mpcno odstaja cenowo ;( ja wezme je ale jak beda w prompcji ;)
My kupujemy 4 i 4+ te zielone to one chyba po 22zl
Nowe pampersy w biedronce? Jeszcze ich nigdzie nie widziałam. Ciekawe czym się będą teraz różnić.
jakas dziewczyna na insta pisała mi ze są bambusowe :)
Kasia to pewnie stąd taka cena, one są pure care chyba - to tak jak z firmy pampers one też wychodzą dużo drozej...
Opis tych pieluszek
Kluczową rolę przy produkcji nowych pieluszek Dada odgrywają materiały naturalnego pochodzenia m.in. organiczna bawełna i bielona bez użycia chloru celuloza. Dzięki najnowocześniejszym technologiom zapewniają niezawodną ochronę i są idealne dla delikatnej skóry dziecka już od pierwszych dni życia.
Hipoalergiczne powłoczki w produktach Dada Pure Care zostały stworzone w 100% z materiałów pochodzenia roślinnego. W nowych pieluszkach Dada zastosowano technologie SeconDry i Quick Liquid attraction, które pozwalają na natychmiastowe i równomierne wchłanianie wilgoci, zaś technologia LongLasting Wetlock gwarantuje długotrwałą chłonność, a tym samym utrzymanie skóry dziecka w suchości i ochronę przed podrażnieniami. Identyfikator wilgotności dodatkowo podpowie, kiedy należy zmienić pieluszkę.
To ja pierwsze słyszę o tych nowych pampersach
Pzrez taki skład mogą byc dobre dla dzieci, które mają problemy z odparzeniami. W rossman też są takie bambusowe eko, wiadomo cena wyższa niż normalne
A te zwykle w rossmanie w białym opakowaniu ktoś miał ? Używał ?
Kasia ale piszesz właśnie o tych bamboo czy z babydream?