Przepisy na ciasta

Oo wygląda smakowicie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@daga1271 @chloria @Mamii dziekuję za propozycję wszystko zapisuje :grin: chyba wypróbuje tą tartę.

@asiam1 a masz jakis fajny przepis ? Ja na razie to tylko sernik lotus robiłam :blush: ja jakoś nie umiem w serniki

@Magdallenka0897 brak czas zdecydował że musiałam się ciastkami zadowolić ale za to na kolejny weekend musze cos zrobic bo w gości jadę

2 polubienia

Ja biore taki zwykly przepis z internetu i modyfikuje pod siebie :grin: po prostu dodaje cos na co mam ochote

Aktualizacja.
Jednak próbuje zrobić znów xs

A co to za pyszności robisz ?

To chyba ten chlebek tak ?

1 polubienie

Tak, tak zobaczymy co to wyjdzie xd

U mnie oszukane tiramisu :slight_smile:
Bez alkoholu z truskawkami
Wiem że nie wygląda :smiley: ale jest pyszne

1 polubienie

Z surowymi jajkami?
Jak nie to podzielisz się przepisem?:heart:

1 polubienie

Bez ! Ani jajek ani alkoholu. Być może nazywa się to inaczej ale wygląda jak tiramisu ;d
Podpatrzyłam na tik toku u Kingi Wierzbickiej tylko pozmieniałam proporcje bo nie miałam wszystkiego tyle co pisała.
Jest w jej ostatnich relacjach daj znać czy masz jak sprawdzić jak nie to zrobię zdjęcia przepisu i wrzucę tu :slight_smile:

1 polubienie

Będę wdzięczna za screena!:heart: dziękuję!

Najważniejsze , że jest smaczne :smiling_face_with_three_hearts:

Z truskawkami? :star_struck: Bardzo ciekawa opcja :star_struck: nie miałam okazji nigdy takiego spróbować :grin: jedynie taką opcję niby klasycznego ale też bez alko i jajek próbowałam, ale sama też nie robiłam :smiley:
a szybko się to ciacho robi? :grin: Może się skuszę, bo chodzi za mną coś słodkiego :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

Ja bardzo szybko zrobiłam, truskawki w blenderze mascarpone ze śmietanką w robocie i wszystko skleić :smiley: tylko trzeba poczekać żeby się schłodziło:)
Ja robiłam z ok 1,5 opakowania podłużnych biszkoptów z biedronki i w tortownicy ale następnym razem zrobię w normalnej prostokątnej blaszce i kupię więcej biszkoptów bo aż za słodkie :smiley:

3 polubienia

A już są u Was świeże truskawki?