Tak dokładnie tak
Xyz plastry z cukini można i w cieście naleśnikowym smażyć
Patt Mazz ja uwielbiam cukinia w każdej postaci
nam już leczo się przejadło .. a jeszcze mamy 2 duże cukinie
Aneczka dokładnie są przepyszne w cieście naleśnikowym
Ja mam taka duża cukinie myśle co z nią zrobić łatwiej z tych małych coś niż z dużej
PattMaz w tych dużych to trzeba środek z pestkami usunąć wieccu nas zazwyczaj są placki albo ciasto
Mattpatz moja mama robi np w occie też cukieni
Patt Mazz ja z duzych robie takie łódki...drąże srodki potem dodaje podsmarzone mięso mielone z warzywami( dajesz jakie lubisz)kłade na mięso plastry żółtego sera i zawijam cukinie w plastry boczku( ciezko dostac taki długi boczek wiec jak nie ma to zastepuje długą szynką) całosc do piekarnika na jakies 20-30 min w zaleznosci jaka duza cukinia...do tego pieczone ziemniaki ,robie surówkę( pekinska ogorek zielony marchewk i cebula do tego oliwa z oliwek troche soli pieprzu)i obiad gotowy
Super pomysł musze spróbować, ale obierasz cukinię tak ?
Doniwe brzmi fajnie. Mój jest fanem boczku więc na pewno mu się taki przepis spodoba
Doniwe brzmi bardzo apetycznie
MiśkaPyśka te duże raczej obieram bo ta skóra potrafi być bardzo twarda ale jak robie z małych to już nie
Xyz sama uwielbiam boczek
Nati smakuje tez bardzo dobrze
Ja właśnie wolę te malutkie bo mniej roboty z nimi
ja tam mąkę kukurydziana kiedyś dodawałam do naleśników chyba
zawsze w necie szukam przepisów, teraz jest ich mega dużo;)
Ja też szukam e necie ale właśnie uważam że jest ich tam za dużo i ciężko się zdecydować :D
Xyz ja to zawsze patrze po gwiazdkach bo inaczej to człowiek wariuje i nie wie który oprzepis lepszy;)
Oj tak macie rację jest tych przepisów bardzo dużo aż nie wiadomo od czego zacząć i co może być dobre
Dużo fajnych inspiracji więc skorzystam