Przepisy z mąką kukurydzianą

Tak dokładnie tak 

Xyz plastry z cukini można i w cieście naleśnikowym smażyć 

Patt Mazz ja uwielbiam cukinia w każdej postaci

nam już leczo się przejadło .. a jeszcze mamy 2 duże cukinie 

Aneczka dokładnie są przepyszne w cieście naleśnikowym

Ja mam taka duża cukinie myśle co z nią zrobić łatwiej z tych małych coś niż z dużej 

PattMaz w tych dużych to trzeba środek z pestkami usunąć wieccu nas zazwyczaj są placki albo ciasto

Mattpatz moja mama robi np w occie też cukieni

Patt Mazz ja z duzych robie takie łódki...drąże srodki potem dodaje podsmarzone mięso mielone z warzywami( dajesz jakie lubisz)kłade na mięso plastry żółtego sera i zawijam cukinie w plastry boczku( ciezko dostac taki długi boczek wiec jak nie ma to zastepuje długą szynką) całosc do piekarnika na jakies 20-30 min w zaleznosci jaka duza cukinia...do tego pieczone ziemniaki ,robie surówkę( pekinska ogorek zielony marchewk i cebula do tego oliwa z oliwek troche soli pieprzu)i obiad  gotowy 

Super pomysł musze spróbować, ale obierasz cukinię  tak ?

Doniwe brzmi fajnie. Mój jest fanem boczku więc na pewno mu się taki przepis  spodoba

Doniwe brzmi bardzo apetycznie

MiśkaPyśka te duże raczej obieram bo ta skóra potrafi być bardzo twarda ale jak robie z małych to już nie

Xyz sama uwielbiam boczek

Nati smakuje tez bardzo dobrze

Ja właśnie wolę te malutkie bo mniej roboty z nimi 

ja tam mąkę kukurydziana kiedyś dodawałam do naleśników  chyba 

zawsze w necie szukam przepisów, teraz jest ich mega dużo;)

Ja też szukam e necie ale właśnie uważam że jest ich tam za dużo i ciężko się zdecydować :D 

Xyz ja to zawsze patrze po gwiazdkach  bo inaczej to człowiek wariuje i nie wie który oprzepis lepszy;)

Oj tak macie rację jest tych przepisów bardzo dużo aż nie wiadomo od czego zacząć i co może być dobre 

Dużo fajnych inspiracji więc skorzystam