Przeziębienie a sok z aronii

wydaje mi sie ze taki sok nie wpływa na przebieg ciązy 

ja bedac w ciąży  piłam normalnie;)

Lepszy I tak taki sok samemu robiony niż sklepowy,w ciąży raczej można pić wszystkie jakie chcemy

Mnie dzisiaj znowu coś dopada muszę zrobić sobie herbatę z czarnym bzem do tego cytryną i powinno być dobrze, syn też siedzi od soboty w domu już było ok a dzisiaj w nocy gorączka teraz stan podgorączkowy :/ 

Nie na szczęście jeszcze nic nie bierze mimo że pogoda się już totalnie zepsuła . Deszcz , zimno z wietrznie . To bardzo sprzyjające okoliczności do tego by zachorować 

Ja też z bolącym gardłem herbata z miodem i cytryna sok z czarnej porzeczki mleko miod i masło aa Jutro kapusta kiszona w planach ;) ponoc tez dobra ;)

ja kapustę bym zjadła juz dawno ale karmie i nie chce ruzykowac;p 

Herbata z cytryną i miodem, syrop z cebuli to najlepsze sposoby na przeziębienie. Do tego inhalacje i będzie dobrze. Mi mąż kupił też jakiś syrop wzmacniający dla kobiet w ciąży i karmiących piersią na bazie soku z malin, czarnej porzeczki i czosnku. Całkiem dobry, ale podobny można zrobić samemu w domu ;)

o tak herbara z cytryna i miodem, mleko z z czosnkiem i miodem masłem 

Superczas ja jadłam i nic się nie dzieje...wiesz ze to mit,kobieta m jeść wszystko o ile się nic nie dzieje dziecku.Polecam sprobowac kapusty i zObserwowac czy jest zmiana u dzidziusia..

Doniwe ja tak samo . Jadłam wszystko . Produktu wzdymajacne mogą sprawiać dyskomfort mamie a gazy nie przenikają do mleka. Dieta matki karmiącej to mit. Trzeba jeść zdrowo, po prostu 

Superczas ja jem i bigos i surówki gołąbki karmię piersią od 7 tygodni mały nie ma żadnych kolek 🙂

Zazdroszczę wam i życzę sobe i innym mamom aby nie miały problemu z kolkami;) a przedewszystiim z dieta ;) w ciazy staram się jeść różnorodnie wiec mam nadzieję że po porodzie będzie tak samo z corka niestety mialam diete restrykcyjna ale przy drugim dziecku mam nadzieję że nie będzie takich problemów;)

Ja też jadłam wszytako. Teraz mam dziwne smaki więc nie smakują mi nawet takie potrawy jak bigos czy gołąbki, ale czekam tylko aż smak wroci do normy 

Anita to co się działo że miałaś restrykcyjną dietę ? 

Xyz podejrzenie alergii aby małej nie odstawiać pediatra kazal odstawiać poczatkowo najdalej potem już i inne produkty... a i tak skończyło się na mleku na recepte.

Anita u nas to samo pediatra kazał nam przy podejrzeniu alergii przejść na mleko na receptę i przestać karmić. Dieta w sumie nic nie pomogła u nas . Dopiero pozniej u synka stwierdzono refluks

Anita nie wiem czy to ma związek ale przy pierwszym dziecku duzo potraw nie jadłam,syn miał skaze białkową,wzdęcia przy drugiej jadłam wszystko i karmiąc równiez i nie było problemów brzuszkowych moze i u ciebie bedzie tak samo

Donive właśnie tak.sobie pomyślałam że może jak.bede jadła bardziej zróżnicowanie to.moze nie będzie na przyszłość problemow z corka to pamiętam.ze orzechy truskawki.cytrusy bardzo umiarkowanie wręcz wcale corka jje jest wybredna nje ma.potraw których jakoś specjalnie nie lubi ale za to te alergie wstretne, może teraz będzie lepiej

Ja w obu ciążach jadłam wszystko i tak samo i pierwsza córeczka niestety ma AZS i alergię pokarmowa a druga póki co nie ma nic.