Nie wychodź z domu, odpoczywaj i nawilżaj gardło. Bierzesz leki? Skonsultuj to z lekarzem. Podpowiadamy, jak powinna dbać o siebie przeziębiona ciężarna. Dowiedz się, czy przyszła mama może obniżać gorączkę za pomocą środków farmaceutycznych. Podpowiadamy, jak uniknąć infekcji.
trzeba uważać co się przyjmuje, teraz za dużo jest wszelakich powikłań
Niestety nam zostają tylko naturalne metody. Ale nie znaczy to, że mniej skuteczne… Sama przetestowałam i zadziałało!
W moim przypadku nie obyło się bez antybiotyku, ale bez zastosowania domowych sposobów na pewno przechodziłabym gorzej chorobę.
ja stosowalam syrop firmy Prenalen, pomógł
Ja raz byłam chora to do lekarza poszłam
plasterek imbiru ssałam na ból gardła
Na ból gardła ssałam tabletki Prenalen - specjalne dla kobiet w ciąży
seria leków Prenalen jest śwetna
Gdy byłam chora w ciąży leczyłam się naturalnymi sposobami: miód, cytryna, czosnek, sok malinowy
Ja leczyłam się podobnie jak Syba. Najbardziej sprawdził się u mnie sok malinowy ![]()
Sa teraz leki dla kobiet w ciąży
mleko z czosnkiem i miodem - choc w smaku to nie zadna rewelacja, ale pomaga
MagicznyPazur masz rację, w smaku okropne ale naprawdę działa. Złapałam już 2 razy przeziębienie w ciąży i to mi naprawdę pomagało. Szczególnie łagodziło ból gardła
u nas był ból gardła ale na szczęście sa tabletki do ssania dla koniet w ciąży i mi pomogło.
ja brałam leki z serii Prenalen
Polecam chleb z masełkiem i pokrojonym czosnkiem
Czosnek jest naturalnym antybiotykiem ![]()
Prenalen dokładnie te tabletki do ssania brałam i nieraz w aptece najlepiej wiedziec co się chce bo potrafią byc panie nie douczone co do ciąży i co można brać
taaak czosnek przede wszystkim
teraz zaczoł sie okres przeziebien