A to jest jakiś limit zakupów ? Za te 50%
300 zł czyli 150 po rabacie ![]()
@daga1271 Walden F2600
A tobie się udało zapisać ?
I co macie już pierwsze rabaty z Rosmann za bieganie?
On jest dopiero 23 maja ![]()
![]()
Ale zbierać już można z tego co wiem w sensie nabijać kilometry
Super się prezentuje. Ale mój mąż nie umie robić 2 rzeczy na raz, to najwyżej ja bym używała ![]()
![]()
Może w tym roku będzie większy limit bo inflacja jaka duża ![]()
@Mamuska357 a to nie trzeba jednorazowo tych kilometrów zrobić? Ja raz z nią biegałam bo chciałam sprawdzić czy działa dobrze
Można dla samej siebie biegać z tą aplikacją i ona rejestruje km, ale te km nic nie dają prócz własnej satysfakcji ![]()
Dopiero km zrobione 23 maja będą się liczyły
Oki czyli zniżki dostaniesz za odpowiednią ilość kilometrów tylko w tej jeden dzień, tak? To wcześniej źle to zrozumiałam
Tak tak dokładnie. Teraz apka jest udostępniona do testów, żeby sprawdzić czy prawidłowo nalicza km. W zeszłym roku siostra zrobiła 10 km i jej nie zaliczyło bo „wykryło nietypową aktywność”
Ok. To chyba teraz już zrozumiałam. Czyli się ściągało aplikację i rejestrowało na ten 23 maj
Ja szczerze podziwiam ludzi co biegają, bo nie cierpię biegać xd
Tak tak. Rejestracja była na bieg 23.05, teraz można spacerować / biegać z apka żeby sprawdzić czy prawidłowo działa przed biegiem 23.05
Super, dzięki za info. Ja i tak już się nie załapałam bo odkładałam to cały czasu i już jest za późno. Może w przyszłym roku się uda.
Ja myślałam pierwotnie że sumujesz kilometry ale potem się dowiedziałam że nie, a potem myślałam że możesz ją odpalić w dowolnym czasie do 23.05 i to co przejdziesz będzie zamieniane na zniżkę. Teraz już rozumiem że liczy się tylko ten jeden dzień
Ciekawe jaka pogoda się trafi, oby nie padało
@ironiczniepateyczna ja lubię tylko krótkie odcinki
a Ty @Wesola95 od zawsze to lubiłaś robić?
Właśnie znam osoby co to relaksuje. Ja nigdy nie lubiłam i kojarzy mi się z zaliczeniami z wfu i może dlatego się zniechęciłam
No może tak być, ja nigdy nie lubiłam grać w siatkę , już wolałam biegać ![]()
A to ja za to w siatkówkę bym mogła grać co wf xd
Ja lubiłam siatkowe, mniej koszykówkę ale kupiliśmy z mężem piłkę i chodziliśmy przed porodem porzucać piłką do kosza
Ja też dużo się nabiegałam rano na przystanek bo miałam daleko i jestem spóźnialska ![]()