Publikowanie porad

Drogie Mamy, myślałyśmy ostatnio jak zrobić, żeby było sprawiedliwie i wszystkie porady opublikowane miały równe szanse. I postanowiłyśmy, że będziecie do 20tego dnia każdego miesiąca zgłaszać porady, po 20tym będziemy je publikować wszystkie wybrane w tym czasym czasie. Będzie czas na głosowanie do końca miesiąca. Po 20tym do końca miesiąca już nie zgłaszacie porad. 

Super, teraz wszystko będzie jasne :)

świetnie tak myślę, że będzie sprawiedliwie i każdy będzie miał równe szanse 

Dobra wiadomość bo wszyscy mają równe szanse . Zastanawiam się czy jak porada nie została opublikowana w grudniu to jest szansa że przeskoczy na styczeń czy po prostu została odrzucona i trzeba wybrać nowy temat 

xyz kiedyś z tego co kojarzę mamy canpolu pisały, że nie biorą już tych wysłanych przed danym miesiącem , więc albo nową trzeba wysłać , albo ponownie to samo choć może z jakichś względów nie została opublikowana 

Czyli 10 dni do oceniania ?

Na to wychodzi. 

Ważne że wszyscy będą mieć równe szanse. Chociaż i tak na 1 się nie skończy nie każda osoba ocenia słusznie 

Super, cieszę się że zostało to w ten sposób uregulowane. Sama w którymś wątku podałam podobne rozwiązanie :) Myślę że będzie teraz sprawiedliwie i każda porada będzie miała takie same szanse. 

Mama2021 też tak myślę ale chociaż już jedno udało się jakoś poukładać :) 

Również bardzo się cieszę mimo tego że porad nie dodaję a przynajmniej do tej pory nie dodawałam to cieszę się z tego że dla innych dziewczyn w tym temacie będzie ład i porządek wszystko będzie jasne i nie będzie żadnych nieporozumień

Tak, dokładnie świetne rozwiązanie:)

Osobiście nie dodaję porad bo jakoś nie bardzo potrafię ten temat ogarnąc - chociaż może w końcu się skuszę na dodanie jakiejś porady to uważam, że bardzo sprawiedliwie zostało to ujęte

świetna wiadomość, teraz pozostaje trzymać kciuki zeby porady zostały opublikowane :)

super rozwiązanie Mamy Canpolu, nie będzie niedomówień i niepotrzebnych nerwów:D i bedzie to sprawiedliwe dla każdej Mamy:)

No moze będzie wam łatwiej z tymi poradami ;)

Bardzo dobre rozwiązanie. Dziękujemy Mamy Canpol za czujność i reakcję na problemy i wątpliwości mam forumowiczek. :)

jeden problem z głowy bo faktycznie duża czasem była rozbieżność w czasie dodania porad

Super. Może kiedyś jak będę mieć więcej czasu to uda mi się coś napisać :) 

A czy wiadomo co jest do testowania w styczniu, bo nie widziałam nigdzie informacji? 

tak, podgrzewacz, miseczki silikonowe i śliniak.

Podgrzewacz;)  byl w wielu watkach tematem;) mamy Canpolu czuwaja. Trzymam kciuki za wszystkie forumowe porady żeby się pojawiły nasze;)