Witam dziewczyny. Jestem tutaj nowa i kompletnie nie mam pojęcia jakie zasady panują w tym serwisie. Podpowiedźcie mi proszę dlaczego w rankingu najwyżej ocenianych mam jest tylko 7 dziewczyn, skoro ma być 10? Czy ranking zostanie zamknięty we wtorek z końcem miesiąca i wówczas wszystkie te mamusie z rankingu otrzymają prezent do testowania? Pozdrawiam Was serdecznie.
Wszystko zależy od tego ile porad zostanie nadesłanych do Mam Canpolu w danym miesiącu i ile zostanie zaakceptowanych i opublikowanych. Ranking zawsze zostaje zamknięty z końcem miesiąca.
Zgadzam się z emmką, został jeszcze jeden dzień i mogą zostać dodane kolejne opublikowane porady. Wszystko zależy od akceptacji porad przez Mamy z Canpolu jak i samą ilość zgłoszeń.
Wszystkie mamy w pierwszej 10 rankingu dostają produkty do testowania. Ilość mam w rankingu zależy od tego na czyje porady w danym miesiącu oddawane są głosy, bo może się zdarzyć tak że np jest mało nowych porad, autorstwa tylko kilku mam i siła rzeczy tylko na nie się głosuje.