Ranking pieluszek UOKiK

Anulka - i ja też watter wipes kupiłam :D do szpitala biorę własnie te chusteczki i paczkę pampers premium care, w domu zostają dady, będziemy testować po powrocie :)

Do szpitala nie potrzebuje pieluszek bo tam każde dziecko ma zapewnione pieluszki z Pampersa. Muszę tylko zabrać mokre chusteczki i ewentualnie płyn do mycia - myją w swoich ale ja chce zabrać z emolientami z Emotopica bo obawiam sie, że tak jak starsza córka może być problem z AZS.

o to fajnie że macie taki "lux" w szpitalu :) zawsze to paka mniej do zabrania 

Madzia lepiej nie zaczynać od emolientow bo skóra później nie będzie tolerować normalnych kosmetyków. Tak mi poleciła przyjaciółka dermatolog. Ja też chciałam zacząć bo mój mąż lat 33 ma azs i bałam się. 

Lubię Dada z biedry i chusteczki i pampki

W niebieskim pudełku też distalam kilka sztuk Dady, ale nie używaliśmy i dalej gdzieś leżą w szufladzie. 

PattMaz ja tak samo :p jak się sprawdziły to nie brałam innych pod uwagę nawet 

Ja w niebieskim pudełku dostałam pampersa a dade dostałam jak się zarejestrowałam w pięknym pudeleczku

A ja w niebieskim pudełku dostałam Dade. Pampersa jeenienie w Rossmanie 

Kosiaszka co to piękne pudełeczko? 

Figa pewnie chodzi o zestaw startowy z Dada w pudełku

Nam się sprawdzała Dada i teraz też bedziemy używać, dla mnie np. pampers okropnie śmierdzą, miałam paczkę jakąś darmowa z Rossman 

Biedra daje samle jak urodzisz i sie zarejetrujesz u nich na stronie dady :)

DoNiWe dokladnie o tym pisalam :)

Ooo będzie dodatkowa paczuszka i bardzo fajnie bo ich produkty dalej stosuje dla córki no oprócz pieluch bo tego się szybko pozbyliśmy

Aaa nie wiedziałam ze to się tak nazywa :) 

Mazia tak tylko trzeba podać nr aktu urodzenia przy rejestracji co wiele rodziców oburzyło co w sumie jest dobrym sposobem bo tak to każdy by się rejestrował dla paczuszki 

Ja czytalam regulamin i nie ma sie czego obawiac.

patka myślę, że to jest dobry pomysł z ich strony faktycznie dużo osób by się rejestrowało tylko po to by to odebrać i pewnie na olx zaraz by się to wszystko znalazło 

Mazia myślę że 16 sztuk dady by się nie opłacało na olx. Ale zamowic 20 paczek na wszystkich znajomych już tak.

mazia oj niektóre kobietki potrafia kombinowac,ale jak pisze kosiaszek to mało by wystawiac na olx