Hej dziewczyny! Wyświetliła mi się ostatnio stronka Pakuten. Na zdjęciach ubrania wyglądają bardzo obiecująco, opinie w internecie są różne. Jedni piszą że super - inni że tragedia. Może ma któraś z was doświadczenie z tym sklepem i podzieli się opinią?
Zamawiałam tam dwa razy. Raz sukienkę i powiedzmy była całkiem w porządku, więc kolejnym razem się skusiłam i zamówiłam sobie 3 sweterki i to był jakiś dramat… Śmierdziały chińskim plastikiem i to tak chamsko, że aż mdliło, wyglądały zupełnie inaczej niż na zdjęciach, które mnie skusiły do tego zakupu, nawet kolory w ogóle to były jakby inne odcienie. Wg mnie totalnie masakra.
Nie chciało mi się odsyłać tego, bo znowu zapłacić za zwrot paczki, a już i tak płaciłam za wysłanie zamówienia więc mówię nie warte to jest, może się “po domu” chociaż nada, ale nawet po wypraniu śmierdziało dalej, dodatkowo tak się skurczyło i pokrzywiło, że nie mogłam nawet tego założyć, co więcej jak w jeden się wcisnęłam to tak “drapał” w skórę, że od razu to powyrzucałam.
A co najlepsze, nie mogłam na oficjalnej stronie wystawić wcale opinii, wszystko mieli poblokowane…
Także ja mam osobiście złe doświadczenia z tą firmą ![]()
Jak się trafi. Córka zamawiała dużo rzeczy z tego. Bluzy i dresy mają ok ale sukienki różnie. Jedną miała piękna a druga to takie dziadostwo że masakra. Ale tam można zwrócić bez problemu i oddają pieniądze więc można zaryzykować
Ja zamówiłam i nigdy więcej. Sukienka przyszła jak psu z gardła wyszarpana. Dodatkowo rozmiar był tak ogromny, że weszła w nią moja siostra, która wtedy ważyła ok 30 kg więcej ode mnie…
dla mnie tragedia, tani plastik, chociaż swoją drogą, to nawet nie taki tani. Za ceny jakie mają wolę kupić coś z naturalnego materiału
Mnie na zakupy w tym sklepie zachęciły oczywiście reklamy innych, a marketing mają całkiem niezły bo reklamuje je co trzecią instagramerka
nie nabiorę się już na nic więcej!
zamawiałam tam set top i spodnie, dodatkowo skusiła mnie cena bo to było z 50 czy 60 zł, ale to co przyszło to dosłownie ubranie na raz, strasznie tandetne, odesłałam ![]()
Ja zamówiłam rok temu sukienkę taką golfową i przyszła na prawdę spoko ![]()
Zależy jak się chyba trafi , ale bardzo rzadko jakościowo dobrze mi się trafiło na zdj robią te ciuchy wow a w rzeczywistości już tak nie jest
Kupowałam tam kilka razy i niestety nie jestem zadowolona, myślałam że będzie ładne dałam szansę drugi i trzeci raz ale na zdjęciach wygląda wszystko świetnie, ale w rzeczywistości słaba jakość, materiwl bardzo cienki i prześwitujący, rozmiary zupełnie się nie zgadzają z tym, co podają na stronie, rzeczy były albo za duże, albo mocno zaniżone. Ogólnie ja już nigdy nic nie zamówię z tej strony
to wszystko zależy od produktu. zamawiałam tam dwa razy, raz coś zostawiłam, za drugi, razem wszystko oddałam…
kasia cichopek bardzo promuje tą markę o ile dobrze pamiętam.
Myślę to to jest tak jak z shein , różnie trafisz. Na ig widze jak fit babeczki, wręcz zmalowane modelki robią temu reklamę nosząc je i pokazując ![]()
Rzeczywiście, róznie można u nich trafić. Patrząc jednak na ceny, które proponują to nie spodziewam się nigdy za wiele.
W szafie mam i sukienkę i 3 komplety ze spodniami - do pracy idealne. Musisz patrzeć na skład - moja mama kupiła super komplet i to bawełniany.
Czasami jak potrzebuję czegoś na jedno wyjście to tam zerkam
Ja zamawiałam i trafiły mi się akurat super rzeczy. Legginsy i sukienka. Naprawdę w porządku, jak za taką niską cenę.
Ja kiedyś pokusiłam się i zamówiłam tam kilka sukienek na wesele. Tragedia po prostu. Bardzo słabej jakości materiał i wykonanie. Wszystko zwracałam. Nie wiem czy wyświetla wam się na tik toku Anita Herba? Ona reklamuje czasem ich sukienki ale laska ma świetną figurę według mnie i na niej wszystko fajnie leży. Ja jestem przeciwieństwem jej figury, a te sukienki tylko wszystko uwydatniały ![]()
Bo na modelkach to wygląda wszystko super, a modelki chude jak patyk ![]()
A na zwykłych kobietkach to zaraz inaczej leży ![]()
Ja widziałam jak Ola Ciupa , ale dla mnie zawsze wszystko było za małe i ciasne
Te zdj też są upiększone w rzeczywistości i modelki tak super nie wyglądają jak na tych zdj po retuszach
Mam z tego sklepu kilka ubrań ale czesto z tamtąd zamawiam sukienki na jakieś uroczystosci sa śliczne i dobrej jakości rozmiarówke mają tez dobra wiec ja moge polecić ten sklep
Dokładnie , mam wrażenie że te ciuchy są tylko dla jakich szczupłych dziewczyn/modelek bo mi nigdy nie przypasowało nic
Zamawiałam parę razy, skład ubrań maskara - głównie poliester i akryl, a przynajmniej ja tak trafiłam, no ale cena kusząca. Bardzo dobrze potrafią zaprezentować swój towar, ponieważ zdjęcia bardzo zachęcają do zakupów. Większość rzeczy, które zamówiłam odesłałam, a to co sobie zostawiłam ostatecznie i tak po pewnym czasie wyrzuciłam z szafy.