Recenzja sklepu

Hej dziewczyny! Wyświetliła mi się ostatnio stronka Pakuten. Na zdjęciach ubrania wyglądają bardzo obiecująco, opinie w internecie są różne. Jedni piszą że super - inni że tragedia. Może ma któraś z was doświadczenie z tym sklepem i podzieli się opinią?

1 polubienie

Zamawiałam tam dwa razy. Raz sukienkę i powiedzmy była całkiem w porządku, więc kolejnym razem się skusiłam i zamówiłam sobie 3 sweterki i to był jakiś dramat… Śmierdziały chińskim plastikiem i to tak chamsko, że aż mdliło, wyglądały zupełnie inaczej niż na zdjęciach, które mnie skusiły do tego zakupu, nawet kolory w ogóle to były jakby inne odcienie. Wg mnie totalnie masakra. :face_with_peeking_eye: Nie chciało mi się odsyłać tego, bo znowu zapłacić za zwrot paczki, a już i tak płaciłam za wysłanie zamówienia więc mówię nie warte to jest, może się “po domu” chociaż nada, ale nawet po wypraniu śmierdziało dalej, dodatkowo tak się skurczyło i pokrzywiło, że nie mogłam nawet tego założyć, co więcej jak w jeden się wcisnęłam to tak “drapał” w skórę, że od razu to powyrzucałam. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: A co najlepsze, nie mogłam na oficjalnej stronie wystawić wcale opinii, wszystko mieli poblokowane…

Także ja mam osobiście złe doświadczenia z tą firmą :pleading_face:

2 polubienia

Jak się trafi. Córka zamawiała dużo rzeczy z tego. Bluzy i dresy mają ok ale sukienki różnie. Jedną miała piękna a druga to takie dziadostwo że masakra. Ale tam można zwrócić bez problemu i oddają pieniądze więc można zaryzykować

1 polubienie

Ja zamówiłam i nigdy więcej. Sukienka przyszła jak psu z gardła wyszarpana. Dodatkowo rozmiar był tak ogromny, że weszła w nią moja siostra, która wtedy ważyła ok 30 kg więcej ode mnie… :upside_down_face: dla mnie tragedia, tani plastik, chociaż swoją drogą, to nawet nie taki tani. Za ceny jakie mają wolę kupić coś z naturalnego materiału

2 polubienia

Mnie na zakupy w tym sklepie zachęciły oczywiście reklamy innych, a marketing mają całkiem niezły bo reklamuje je co trzecią instagramerka :sweat_smile: nie nabiorę się już na nic więcej! :sweat_smile: zamawiałam tam set top i spodnie, dodatkowo skusiła mnie cena bo to było z 50 czy 60 zł, ale to co przyszło to dosłownie ubranie na raz, strasznie tandetne, odesłałam :confused:

1 polubienie

Ja zamówiłam rok temu sukienkę taką golfową i przyszła na prawdę spoko :slight_smile:

1 polubienie

Zależy jak się chyba trafi , ale bardzo rzadko jakościowo dobrze mi się trafiło na zdj robią te ciuchy wow a w rzeczywistości już tak nie jest

1 polubienie

Kupowałam tam kilka razy i niestety nie jestem zadowolona, myślałam że będzie ładne dałam szansę drugi i trzeci raz ale na zdjęciach wygląda wszystko świetnie, ale w rzeczywistości słaba jakość, materiwl bardzo cienki i prześwitujący, rozmiary zupełnie się nie zgadzają z tym, co podają na stronie, rzeczy były albo za duże, albo mocno zaniżone. Ogólnie ja już nigdy nic nie zamówię z tej strony

2 polubienia

to wszystko zależy od produktu. zamawiałam tam dwa razy, raz coś zostawiłam, za drugi, razem wszystko oddałam…

1 polubienie

kasia cichopek bardzo promuje tą markę o ile dobrze pamiętam.

1 polubienie

Myślę to to jest tak jak z shein , różnie trafisz. Na ig widze jak fit babeczki, wręcz zmalowane modelki robią temu reklamę nosząc je i pokazując :slight_smile:

2 polubienia

Rzeczywiście, róznie można u nich trafić. Patrząc jednak na ceny, które proponują to nie spodziewam się nigdy za wiele.
W szafie mam i sukienkę i 3 komplety ze spodniami - do pracy idealne. Musisz patrzeć na skład - moja mama kupiła super komplet i to bawełniany.
Czasami jak potrzebuję czegoś na jedno wyjście to tam zerkam

2 polubienia

Ja zamawiałam i trafiły mi się akurat super rzeczy. Legginsy i sukienka. Naprawdę w porządku, jak za taką niską cenę.

1 polubienie

Ja kiedyś pokusiłam się i zamówiłam tam kilka sukienek na wesele. Tragedia po prostu. Bardzo słabej jakości materiał i wykonanie. Wszystko zwracałam. Nie wiem czy wyświetla wam się na tik toku Anita Herba? Ona reklamuje czasem ich sukienki ale laska ma świetną figurę według mnie i na niej wszystko fajnie leży. Ja jestem przeciwieństwem jej figury, a te sukienki tylko wszystko uwydatniały :sweat_smile:

1 polubienie

Bo na modelkach to wygląda wszystko super, a modelki chude jak patyk :rofl:
A na zwykłych kobietkach to zaraz inaczej leży :joy:

Ja widziałam jak Ola Ciupa , ale dla mnie zawsze wszystko było za małe i ciasne

Te zdj też są upiększone w rzeczywistości i modelki tak super nie wyglądają jak na tych zdj po retuszach

1 polubienie

Mam z tego sklepu kilka ubrań ale czesto z tamtąd zamawiam sukienki na jakieś uroczystosci sa śliczne i dobrej jakości rozmiarówke mają tez dobra wiec ja moge polecić ten sklep

Dokładnie , mam wrażenie że te ciuchy są tylko dla jakich szczupłych dziewczyn/modelek bo mi nigdy nie przypasowało nic

Zamawiałam parę razy, skład ubrań maskara - głównie poliester i akryl, a przynajmniej ja tak trafiłam, no ale cena kusząca. Bardzo dobrze potrafią zaprezentować swój towar, ponieważ zdjęcia bardzo zachęcają do zakupów. Większość rzeczy, które zamówiłam odesłałam, a to co sobie zostawiłam ostatecznie i tak po pewnym czasie wyrzuciłam z szafy.