Reklamacja |Biedronka

Ja dady używam ale nigdy mi nic takiego się nie przytrafiło 

Miśka pyska powodzenia oby poszło szybko i sprawnie

My też problemów nie mieliśmy z pampersami z biedry , ale ogólnie z tym sklepem tak . Mleko z palety wykładali na sklep 3 dni , mówiąc mi żebym przyszła jutro i tak codziennie zbywali aż wkońcu Pani na mnie z pretensjami , że nie mają ludzi aby to wyłożyć . Mówię okej , ale to po co mnie zbywali ja bym poszła sobie gdzieś indziej kupić poprostu .

nati każdy dzień jest inny 

Miśka powodzenia i cierpliwości by się udało jednak:p

MamaLaurusa ja bym nie odpuściła, walcz skoro już zaczęłaś.

Oj w biedrze widać braki kadrowe właśnie po pustych pólkach i nie ma kto tego wyłożyć;/

Już to trochę czasu trwa ale nie poddajemy się 

No i aktualnie dostałam ebona w kwocie 18,99 tyle co jedna paczka a miałam dwie uszkodzone potraktowali mnie totalnie z góry zero przepraszam ani nic byle by załatwić i mieć spokój 

Eh MamaLaury myślałam, że się jednak postarają, a nie tak oleją sprawę;/

moze nie zauważyli zę były 2 paczki ?

napisz do nich i zobaczysz co powiedzą 

Napisałam do nich wysłali mi jakąś wiadomość z automatu dla mnie bardzo kiepsko jak na taką poważna i znana firmę na pewno tego tak nie zostawię ;) 

MamaLaura aj czyli masz kasę odczep się, z jednej strony dobrze, że chociaż za jedną zwrócili, ale niesmak pozostał. Pisałaś, że są dwie , a sprawa olana 

W sumie fajnie ze oddali a nie wypierały się ze nie ich wina 

Z jednej strony to dobre i tyle 

fajnie że oddali

Niby dobrze ale to chodzi o sam fakt że więcej było moich nerwów i czasu poświęconego na tą sprawę na samo pisanie meili a oni potraktowali mnie z góry po prostu 

Dlatego czasami gra nie warta swieczki

Dokładnie tak ciekawe tylko czy wycofali daną partię produktu skoro się tak doszukiwali czy po prostu olali temat 

MamaLaursua nie wiem , ale znając życie to pewnie chcieli Cię umęczyć dlatego Cię wypytywali o wszystko, a pewnie i tak olali temat...

Dobrze że chociaż oddali.