moja 5 miesieczna nic nie chce jesc, chcialam jej zaczac wprowadzac nowe rzeczy ale nic jej nie smakuje ani z butelki ani z lyzeczki
Moja córka bez problemu piła mleko modyfikowane a później bez problemu jadła inne pokarmy.
kamilka pije mleko modyfikowane wraz z innymi pokarmami
moja tak to pije mleko z piersi a nanoc dostaje mleko modyfikowane z kaszka smakowa
dziecku ciezko jej zniesc ze era mleczka sie konczy i trzeba jesc co innego tez
U nas nie było problemów z wprowadzeniem nowych posiłków.
nutramigen strasznie śmierdzi Asia go nie chciała jeść dopiero jak dodałam kleiku ryżowego to je
Mój od razu akceptował nowe mleczko, jak i preparat mlekozastępczy
a u nas jest za kazdym razem inaczej … czasem Adas sie wszystkim zajada a czasem marudzi nawet przy tym co uwielbia
moja od zawsze nie chciała mleka modyf.
zuza pila bebiko
u nas jest od poczatku na NANie zwyklym ktore dostalam od znajomej i tak sie juz przyzwyczaila mala, smakuje jej a to najwazniejsze
my zdecydowalismy sie na marke Bebilon i pilismy to zapobiegajace zaparciom i kolkom
warto zaciągnąć porady u innych mam
My od początku na zwykłym Bebiko i Dominik je bez problemów.
bebiko
no mi inne mamy polecaly Bebiko i Bebilon ale my trwamy przy NaNie i nic zlego sie nie dzieje, teraz nastepne tez z NaNa, ale wiadomo jak to jest mamy polecaja ale naszemu dziecku moze mleko nie pasowac tak jak innym i beda problemy z brzuszkiem, trzeba po prostu testowac ![]()
jak sprawdzic czy dziecko ma skaze bialkowa- ja mialam
do jakiego czasu daje sie mleko ? czy np. jesli odstawie ja od piersi w 2 mies. zycia do do jakiego czasu musze podawac mleko modyfikowane??
moja jak miała skaze to miała wysypke taka czerwona na policzkach