Dziewczyny , tak od jakiegos czasu obserwuję tę rodzinę. Głośno było o niej w tv ze względu na pięcioraczki
Bardzo podziwiam te kobietę , również za to że postanowili wyjechać do Tajlandii.
Od wczoraj widzę na fb zamieszanie odnoście ich córeczki i tego, że kobieta wg komentarzy znów się użala , tańczy przy naleśnikach a nie zjamuje się dziećmi i wymusza pieniądze. Dzis zobaczyłam że mala ma miec operację a mama wstawiła podobno stary dokument bo jeden użytkownik przetłumaczył te papiery w google.
Jeszcze kiedyś ta mama płakała bo mieli im podobno dzieci zabrać i też aferka się wokół tego krecila.
Na początku jak urodziły się pięcioraczki to dość mocno śledziłam ich losy , jak mieszkali w Polsce w mega dużym domu , prowadzili różne firmy itd . I naprawdę fajnie się oglądało te wszystkie filmiki, jak sobie radzą i mama Dominika wydawała mi się super osobą. A odkąd wyjechali do Tajlandii to przestałam śledzić , ciągle były jakieś afery z nimi , ciągle tylko wstawiane były niepozorne filmiki z subtelnymi prośbami o kasę itd . i przestało mi się to podobać i jakoś straciłam zaufanie do ich rodziny, a szczególnie do mamy Dominiki bo nie raz były jakieś dziwne sytuacje na filmikach. Nie wiem jaka jest prawda bo co chwilę mi się wyświetlają jakieś teorie spiskowe z nimi, afery i śledztwa ale już ich nie śledzę.
No i to jest właśnie zadziwiające , mieli ogromny dom w Polsce z ogromną działką i takimi udogodnieniami, że nie jedna osoba mogłaby pomarzyć. I nagle wyjechali do Tajlandii , żyjąc w warunkach tamtego świata z tyloma dziećmi.
jeszcze jak przez chwile obserwowalam po ich wyjeździe to rzekomo sie ludzie pod nią podszywali i od tamtej pory odpuściłam bo afera za aferą
ten dom ponoć cały czas na sprzedaz jest
Kiedys ogladalam i podziwiałam ze ogarnia tyle dzieci … teraz nie wiem czy ona nakreca te dramy czy ludzie widzialam wlasne filmik ze musi jej corka miec jakis zabieg czy operacje
Na moje ta Pani potrzebuje pomocy, bo nie wydaje mi się, że ok z jej zdrowiem psychicznym. Myślę, że zwykłej ludzkiej pomocy też potrzebuje, ale też płaci za udostępniania życia wszystkim w koło
Hmmm ja mam mieszane uczucia na temat ich. Po pierwsze sami wiedzieli ile już mają dzieci przed piecioraczkami i wiedzieli że ciąża kolejna prawdopodobnie będzie mnoga gdzieś tam o tym mówiła. Nagle urodziła pięcioraczki i płakała że nie ma na mleko itp. tak jak dziewczyny piszą wielki dom w Polsce który no nie kosztował milion tylko duzooo więcej i nagle myk do Tajlandii. Ktoś kojarzy czemu akurat tam i czemu w ogóle wynieśli się z Polski ? Jak dla mnie ona sobie nie radzi z taką ilością dzieci i w cale jej się nie dziwię ale z drugiej no swiadomie ma tyle dzieci
Ja oglądałam o tej rodzinie krótki podcast klepsydry. Wcześniej tej rodziny nie znałam i w ogóle ich nie śledziłam. Nie lubię żyć czyimś życiem bo sam ma co robić
Ja wgl nie wiem kto to jest. Ale pięcioraczki o matko. Ja bym na pewno nie ogarnęła. Ale też takie słabe że już pisze że operacja i jakie koszty będą. To pewnie zaraz jakaś zbiórka.
Kompletnie nie znam tematu weszłam z ciekawości na jej profil na ista.
Czytam też Wasze komentarze i mam jedno stwierdzenie.
Może życie w Tajlandii jest tańsze niż w Polsce no ale kurde bilety lotnicze tam swoje kosztują, więc chyba na biednych nie trafiło.
Widać że dzieci starannie ubrane itp.
Ja generalnie jak widze takie coś to kasy nie przelewam…
Chyba ze to są jacyś znajomi moich znajomych czy moi to tak. Jak też nie są dzieciaki w jakiejś fundacji też nie przelewam…
Raz się dałam naciągnąć na coś takiego i podziekuje…
Tutaj na pewno jest spory problem A z drugiej strony szczerze weźcie mi problemów psychicznych nie mając nawet chwili dla siebie i przy takiej gromadce
@JagodaW życie w ogóle w Azji jest o wiele tańsze w porównaniu do Europy kwestia tylko do lecenia. Akurat mama mówiła że była rok temu właśnie w Tajlandii że ona tam za odpowiednik 40 zł Ja tak wypasiony obiad.
Na początku to wiedziałam że urodziła pięcioraczki a jedno Dzieciątko zmarlo.
Rodzina jest liczna - mysle ze Dominika aby w jakikolwiek sposób dodaje śmieszne filmy , a tak naprawdę to cały " majdan" by zostawiła wiecie w przenośni to piszę i wyjechała aby pobyć sama ze sobą chociaż na 3 dni .
Od kilku tygn zaczęłam ich obserwować tak naprawdę i jak czytam niektóre komentarze a są naprawdę takie że zdrowego człowieka mógłby dotknąć i że tacy ludzie nie mają hamulców pisać publicznie .
Jakis powód musiałbyć skoro sie spakowali i wyjechali.
Jestem ciekawa czy aby nie żałują tej decyzji.
Widzę jak ją hejtują w komentarzach na Fejsie, dziś akurat przeglądałam jej profil apropo tej kulki w uchu Ariany. Ta babka dodaje post co godzinę z przebiegu sytuacji i w każdym jest kilka zdjęć jak coś robią jej córce. Nie hejtuje dzielenia się swoim życiem prywatnym ale jak te dzieci widzą swoją mamę kiedy są u lekarza a ta zamiast ich wziąć na kolana itp to robi im sesje na fejsa… A jeśli chodzi o specyfikę tej kobiety to pisała o tym że jest w spektrum
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.