Rodzina na Planie- ważne tematy o relacjach w rodzinie

Super inicjatywa, na pewno zajrzę do was.

Kochani Forowicze 😊,

Z dumą chcę zachęcić Was do obejrzenia naszego kanału na YouTube, w którym poruszane są ważne tematy dotyczące rodzicielstwa.

Odcinki nagrywane są w ramach projektu Rodzina na Planie, fundacji Wiem i Umiem.

Co każdy wtorek o godzinie 18:00 prowadzona jest transmisja na żywo. Wczoraj został opublikowany już 8. odcinek!

Link do najnowszego odcinka ("Rozstania, braki, powroty" prowadzony przez p. Katarzynę Stryjek)

Link do pozostałych filmów

Link do subskrypcji kanału

Fundacja: https://www.wiemiumiem.pl/

Nasz fanpage na Facebook'u: https://www.facebook.com/rodzinanaplanie

Serdecznie zapraszamy! 😄

O super naprawdę również w wolnej chwili zerknę Brzmi ciekawie

ooo ciekawy kanał. Zaraz zobaczę

A co to za projekt,jaki ma cel....brzmi interesujaco

Super sprawa. Zajrzę w wolnej chwili :) 

Brzmi ciekawie chętnie zerkne w wolnej chwili 

hmm... można by zaplanować oglądnięcie odcinka, ale czasami plany nie są równoznaczne z póżniejszym trybem dnia;( 

Oj tak czasai łatwiej coś zaplanować niż to potem wykonać 

Ale te transmisję się zapisują pewnie? nie trzeb akoniecznie na zywo?

To fakt. Ja jak coś zaplanuję to wiem że mój maluch i tak mi te plany pokrzyżuje. 

dokładnie, z dziećmi nie tak łatwo sobie zaplanować godzinę.. wyjście raz na pół roku do fryzjera jakoś u mnie graniczy z cudem, serio....

mając małe dziecko zawsze umawiałam fryzjera w drzemke 2 godzinną brałam corke ze sobą i jakoś sie udawało czasem gdy pół godzinki się przeciągło to dziecko chwile sie zabawiło i można było ogarnąc. pózniej stwierdziłam ze takie wyjscie to ma być mój mini urlop wypoczynek i już małej nie brałam;) umawialam ryzjera na soboty jak maz był w domu

wow;) no niezłe ryzyko niemowlak u fryzjera ja bym nie ryzykowała nawet w godzinach takich drzemek;) 

fryzjer naprawdę złoty człowiek hehe

Dlatego ja zawsze umawiam fryzjerkę do domu bo tak to przynajmniej wiem, że będę ogarnięta a jak bym miała sama iść to z pewnością nigdy bym nie dotarła tak jak nie potrafię się wybrać do kosmetyczki

madzia88 teraz chyba ciężko o takiego fryzjera albo droga sprawa? Bo jak to w zakładzie tu położy farbę a czekając kogoś Ostrzyze. Z resztą w domu czy u fryzjera tak samo mogłoby dziecko podokuczac

Mamaróza podziwiam mój tyle nie śpi ciągiem, a jak spał na samym początku godzinę to i tak co chwilę się wybudzał :D 

ja tak się umawiam by mąż był z dzieckiem lub babcia bo z nim nie byłoby szans 

Ja się umawiam jak mąż jest w domu. A że pracuje na zmiany to większego problemu z tym nie mam. Na szczęście. Chociaż początkowo było ciężko bo maluch chciał tylko mamę. Ale dzisiaj udało mi się wyskoczyć do fryzjera na godzinę a jutro jadę do pracy pozałatwiać sprawy :) 

Madzia no to sobie wyobrazić taki koszt ;) gdzie tam moja wizyta za 40zl ;) 

Tutaj to dojazd droższy niż samo cięcie ;) 

Ale komfort na pewno lepszy