Rowerek biegowy jaki?

Syn miał z lionelo rowerek biegowy i świetnie sprawdził się ale musielismy go oddać bo był pożyczony. Kupiliśmy z bmx i też mogę polecić. 

Polećcie proszę  jakiś  fajny  roser biegowy który  się sprawdził u was lub rodziny.  Aby był  lekki. 

Jakiej macie  doswiadczenia  z rowerami  biegowymi? Chętnie  wasze  dzieci  po nie sięgają do zabawy?

Ile lat miały  jak dostały  rowerek  biegowy?

My nie kupowaliśmy rowerka biegowego, ponieważ córkę dostała go na urodziny. Rowerek był z firmy Kinderkraf, solidnie wykonany, niezbyt ciężki, same plusy. Polecam 

Nie bardzo pomoge niestety. U nas jeszcze daleko do momentu rowerka  . 

U nas z Kinderkraft różowy rowerek,  córka 13 mcy i już na nim śmigała:)) ten z kotkiem :)

Dostała po innych dziewczynkach 

Teraz sama go przynosi żeby być przy niej gdy jeździ :)

mamy kinderkraft ale syn nie korzysta

kinderkraft leciutki, teraz mamy lionelo, ale to już dla starszaka, na 3 latka

Przycupne bo na wiosnę myślę synkowi kupić żeby jeździł po podwórku 

My mamy cariboo, sprawdza się u nas idealnie. Od maja w ciągłym użytku 🙂

Ja chrześnicy kupowałam metalowy ale lekki i był fajny bo nic się z nim nie działo przez to, potem jeszcze dwójce dzieci posłużył 

Też poczytam co polecacie, bo myślę że taki rowerek będzie dobrym prezentem na dzień dziecka

U nas carribo magnesium pro jest mega leciutki, skrętny, córka bardzo lubi na nim jeżdzić;P Polecamy, bo nawet jak wracałam z rowerem w ręku to nie było tragedii, by nieść córkę i rowerek. 

Planuję na wiosnę córci kupić jakiś

My mamy z Lionelo i też super się sprawdza 

Moja córka dostała taki rowerek z firmy kinderkraft, był bardzo fajny, lekki , poręczny. Niestety nie pamietam jaki to był model. 

Właśnie aby lekki jednak z dobrych materiałów.