Syn miał z lionelo rowerek biegowy i świetnie sprawdził się ale musielismy go oddać bo był pożyczony. Kupiliśmy z bmx i też mogę polecić.
Polećcie proszę jakiś fajny roser biegowy który się sprawdził u was lub rodziny. Aby był lekki.
Jakiej macie doswiadczenia z rowerami biegowymi? Chętnie wasze dzieci po nie sięgają do zabawy?
Ile lat miały jak dostały rowerek biegowy?
My nie kupowaliśmy rowerka biegowego, ponieważ córkę dostała go na urodziny. Rowerek był z firmy Kinderkraf, solidnie wykonany, niezbyt ciężki, same plusy. Polecam
Nie bardzo pomoge niestety. U nas jeszcze daleko do momentu rowerka .
U nas z Kinderkraft różowy rowerek, córka 13 mcy i już na nim śmigała:)) ten z kotkiem :)
Dostała po innych dziewczynkach
Teraz sama go przynosi żeby być przy niej gdy jeździ :)
mamy kinderkraft ale syn nie korzysta
kinderkraft leciutki, teraz mamy lionelo, ale to już dla starszaka, na 3 latka
Przycupne bo na wiosnę myślę synkowi kupić żeby jeździł po podwórku
My mamy cariboo, sprawdza się u nas idealnie. Od maja w ciągłym użytku 🙂
Ja chrześnicy kupowałam metalowy ale lekki i był fajny bo nic się z nim nie działo przez to, potem jeszcze dwójce dzieci posłużył
Też poczytam co polecacie, bo myślę że taki rowerek będzie dobrym prezentem na dzień dziecka
U nas carribo magnesium pro jest mega leciutki, skrętny, córka bardzo lubi na nim jeżdzić;P Polecamy, bo nawet jak wracałam z rowerem w ręku to nie było tragedii, by nieść córkę i rowerek.
Planuję na wiosnę córci kupić jakiś
My mamy z Lionelo i też super się sprawdza
Moja córka dostała taki rowerek z firmy kinderkraft, był bardzo fajny, lekki , poręczny. Niestety nie pamietam jaki to był model.
Właśnie aby lekki jednak z dobrych materiałów.