Ostatnio spotyka się coraz więcej dzieci, które jeżdżą na rowerkach biegowych. Wnuk dostał taki rowerek jak miał 2,5 roku i to był jeden z najlepszych prezentów jaki można mu było sprawić. Teraz mamy takie czasy, że dzieci coraz więcej i częściej siedzą przed komputerem czy telewizorem, a rowerek może je od tego odciągnąć. Poza tym jest dużo korzyści dla dziecka z nauki jazdy na takim biegowym rowerku.
ja też polecał bym metalowy
mój syn ma metalowy, z pompowanymi kołami, drewniane jak dla mnie nie są bezpieczne
u nas jeszcze na to przyjdzie czas, ale to dopiero za rok
ale na pewno będziemy korzystać z rowerka biegowego
ja sie własnie zastanawiam żeby taki kupic
A mi się podobały drewniane. Ale skoro polecacie metalowe to za takim się rozejrzę.
takie rowerki chyba również dobrze wpływają na koordynację ruchową i utrzymanie równowagi, łatwiej jest przesiąść się na zwykły rowerek
my właśnie rozgladamy się za takim do kupienia
my kupilismy drewniany
najlepiej zainwestowane pieniadze
u nas jeszcze ten zakup przed nami, ale na pewno będziemy robić taki zakup dla dziecka
Wczoraj rozejrzałam się na osiedlu i większość dzieci jeździ na drewnianych rowerkach biegowych.
popularny albo modny stał się teraz taki rowerek
czy ktoś mógłby polecić sprawdzony model bo nie iwem jaki wybrac
Taki rowerek jest świetny uczy utrzymac równowagę i jest atrakcyjny dla dziecka
my zdecydujemy się na drewniany
Ja dostalam w prezencie, musi poczekac kilka miesięcy
mój synek zaczął jeździć na rowerku jak miał 2,5 roku, nie jest nim jakoś specjalnie zachwycony, ale od czasu do czasu pojeździ ![]()
moja córka od razu wskoczyła na czterokołowca
rowerek biegowy bardzo pomaga! znam kilka dzieciaczkow, ktore majac rowerek biegowy nauczyly sie szybciej jezdzic
super zabawka, zwłaszcza drewniana, niedroga a fajna