Ja używam poduszki z firmy PIAPIMO i jest ona twarda i wg mnie bardzo wygodna
coś ok 180 zł za nią dałam. Korzystam od prawie 5 miesięcy i na razie nie wydaje się żeby miała chęć zamieniać się we flak
![]()
Z Ikea najlepsza, jest twarda i dziecko w nią nie wpada co przeklada sie na ssanie piersi , przy niej dziecko leży stabilnie, nie krzusi sie mlekiem , jest duża wiec mama o większych rozmiarach spokojnie da z nią radę, a nie np taknjaknz tymi poduchami kurkami - takie mam wrazenie ze te kurki sa dziwne do karmienia ![]()
Nam poleciła ją neurologopeda . Mam do niej dodatkową poszewkę w króliki i na niej wypryśniete mleko bylo mniej widoczne jak na szarej. Ale co z tego jak jej nie używam bo młodsza tylko butelkowa. Tamtą używałam tylko 4 mce przy starszej córce i leży w szafie ![]()
No dokładnie, ja kupiłam jak napisałaś wcześniej że Wam neurologopeda poleciła. Dzięki
@MamusiaNM
Ja jeszcze mam spory brzuch a mnie obejmuje
@Wesola95 ta poofie też się fajnie prezentuje
Ooo bajeczka ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przypomniałas mi jak karmiłam starszą , łezka w oku ![]()
![]()
Ja jestem w szoku, że to wszystko pamiętałam, jednak parę tych zasad jest dotyczących karmienia.
Ja wlaśnie rozkręcam laktację i przede wszystkim duzo przustawiania dziecka do piersi dodatkowo jak jest czas to laktator. Piję Femaltiker, inkę i karmi, zamowiłam kozieradkę i zobacze jaki efekt da. Czytałam, że najwiecej daje słód jęczmienny w słoiku. Femaltiker mi najlepiej smakuje czekoladowy, karmelowy mi bardzo nie smakuje a kawowy ma jakiś dziwny paliny posmak jak dla mnie
a szkoda bo uwielbiam mrożoną kawę.
Też ta.mam
mierzylam w Ikea.w 6 miesiacu i byla naprawdę ok takze stwierdzilam, ze jak zostanie brzuszek po porodzie to się też w nią zmieszczę. Przy Synku mialam jakąs zwyklą ktora okszala się za mala w obwodach.
Ta z poofie jest fajna, ale ta z Ikea też wygląda super i jest o połowę tańsza! Kurczę szkoda, że wcześniej nie widziałam tej polecajki bo by pewnie padło na tą z ikei! ![]()
@daga1271 dzięki za polecajke
ta poduszka wygląda naprawdę fajnie i konkretnie.
@Kalusia161 mam nadzieję że u Ciebie również się sprawdzi.
Ja swoją odkupiłam z drugiej ręki, ale to jakiś no name i patrząc na te pozostałe poduszki to raczej będzie do niczego, bo jeszcze czeka na testy. Na razie mi służy i sprawdza się jako poduszka do spania pod ciążowy brzuszek i chyba na tym jej kariera się zakończy a ja prawdopodobnie zainwestuje tą z Ikea.
Jak będę w Ikea musze ją sprawdzić, mam z bonjour cherie ale nie do końca mi pasuje.
Najlepiej kednak sprawdzić sobie w sklepie co i jak. Czy twarda, czy pasuje itd.
Widzę, że dużo osób poleca tą z IKEA, nie wiedziałam nawet, że mają poduszki do karmienia w ofercie, na pewno bym ją wypróbowała, ta moja z tinny star była super, ale cena dość wysoka.
Dziewczyny sama nie sądziłam żeby po Ikea szukać poduchy do karmienia , ale z czystym sercem Wam ją polecam. Nawet jesli by któraś z Was chciała to mogę odsprzedać bo nie korzystamy a leży w szafie ale chyba to nie miejsce na taką informację ![]()
![]()
![]()
A może warto zrobić taki wątek? Wtedy można by było wrzucać info, że któraś ma coś na zbyciu a dogadać się już przez wiadomość prywatną? ![]()
Ale nie wiem czy regulamin forum na to pozwala.
No moglabym utworzyć ale wątpię czy można ![]()
![]()
![]()
nie miałam pojęcia, że ikea ma poduszki do karmienia ![]()
@asiam1 to tutaj razem z @MamaSloneczka zastanwialysmy się czy można utworzyć taki wątek sprzedażowy. Daj znać czy udało Ci się go otworzyć, bo czytałam że masz problem z wejściem ![]()
Napiszę maila do canpolbabies.com i Wam znać czy można ![]()
świetny pomysł z tym wątkiem.
p.s. czekam dalej na odzew .
@Redakcja_Canpol czy mogę poprosić o zerknięcie na maila
?