jezeli kogos stac , a to spory wydatek, bo jedna sesja nie wystarczy to ja jestem jak najbardziej za tym :)
Może kiedyś podejmę się laserowego usuwania rozstępów. Wiem, że najlepiej robić to na świeżo, ale teraz mamy dużo pilniejszych wydatków.
Też myślałam, żeby usunąć laserowo ale wiem , że to może być kilka zabiegów. A nie dawno skończyliśmy budowę i wydatki niestety idą na co innego. Może kiedyś się zdecyduje
Femka u mnie to samo :) mały zwisik na brzuszku ale rozstępow zadnych
dziewczyny a cwiczycie miesnie brzucha czy olewacie ? :)
Pamiętajcie o smarowaniu rozstępów kremem z filtrem jeżeli wystawiacie je na działanie promieni słonecznych!
Ja się zastanawiam czy teraz w drugiej ciąży przybędzie mi rozstępów czy zostanie tak jak jest :)
Marta - super, że o tym wspomniałaś, to bardzo ważne :) Ja zawsze się cała smaruję kremem z filtrem jak odkrywam ciało, nawet między palcami u stóp i podeszwy też :D
Adrianna , jak się kremować , to już Globalnie całe ciało , łącznie z podeszwami :) niby zabawna sprawa a przecież też eksponujemy stópki naocne słońce i nie należy o nich zapominać
Ja kiedyś nie kremowałam się, ale tyle się mówi o tych negatywnych skutkach, że teraz nie wychodzę bez wysmarowania siebie i dziecka.
Ja używam spf głównie na twarz, na resztę ciała już jak rzeczywiście idę się opalać. Ale też nie wychodzę zazwyczaj na pełne słońce. Na spacery z małym chodzę popołudniu jak już słońce tak nie świeci a jak siedzimy na podwórku to zawsze w cieniu.
Ja też tylko spf na twarz daje
Spf na buzię tylko. Inaczej dużo dużo piegów mi wychodzi
Ja zauważyłam , że mam dużo więcej pierogów na ciele niz kiedyś ale od czego to nie wiem hmm.
A ja lubiłam swoje piegi, więc trochę mi szkoda, że przy regularnym stosowaniu spf już ich nie mam
Piegi są naprawdę urocze. U mnie spiergowany jest fakt nos. Już nie ma miejsca na kolejne:)
Jak wychodzi słońce to moja twarz jest po prostu cała w piegach. Z jednej strony to fajne, urocze, ale u mnie naprawdę nadmiar.
Potwierdzam
U mnie aktualnie 29 t.c. i też bez rozstępów- mam nadzieję, że tak zostanie. :)
Mam nadzieję, że jeśli połączy się dobre nawodnienie organizmu z kremami na brzuszek to rozstępy się nie pojawiają.