Rozszerzenie diety- zamowienie online

Ja byłam ostatanio kreatywna :rofl: dodałam do kaszki liofilizowane maliny rozkruszone i kilka borowek rozgniecionych :grin:

1 polubienie

Ja też chcę kupić te owoce właśnie maliny i truskawki by zobaczyć jak małemu podejdą

Fajnie :star_struck: ja też tak zawsze mieszam różne owocki z kaszką i smaczne są, różnorodne i sama z nim zajadam bo naprawdę smakują :grin:

Ja też dojadam kaszki po maluszku bo mi bardzo smakuje :face_with_hand_over_mouth: Muszę kupić te gotowane na próbę

1 polubienie

Ja to musze zrobić miejsce dla Małego ma te wszystkie smaczki :grin: i na jego naczynia też :grin:

Hahaha o tak, sporo tego wszystkiego z czasem się gromadzi :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ja ciągła próbuje wygospodarować w kuchni miejsce na szpargały dla małego

Ja jestem przerażona bo juz tetaz mi brakuje miejsca :sweat_smile:

Hahaha no zawsze się zbierze tych “gadżetów” :sweat_smile:

U nas też, a to tylko coraz więcej wszystkiego jest

Ja właśnie stale coś oddaje lub wywalam by mieć miejsce na nowe rzeczy

Ej ja też musiałam zmienić układ w kuchni, bo tyle tych naczynek jest :smiley: a o słoiczkach i jakiś kaszkach już nie mówię :smiley:

To jednak już podajesz kawałki ? Bo gdzieś czytałam że papki ją to ostatnio w tyle jestem , jak ci maluch zjadał kawałki i jak długo papki podawałaś ?

Podaje kawałki dodatkowo oprócz papek, pediatra nam mówiła, że jak bedzie sobie dobrze radzil czyli u nas po około 1,5 tyg.

Radzi sobie w mierę ale zaczeliśmy kawałki od banana, awokado i ogórka